bruce Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 byl ktos?? bo mam zamiar isc dzisiaj, ale nie znam ceny za wstep i nigdzie jej znalezc nie moge :( somebody help me?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 5 albo 6zl ulgowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerz Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Ciut późno, ale może sie przyda: "Wystawę można oglądać w Sali im. Stefana Kisielewskiego (PKiN, pl. Defilad 1) od 15 czerwca do 11 lipca w godz. 9-21; bilety po 15 i 10 zł" http://www2.gazeta.pl/cjg/1,31904,2119684.html Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 uu w poznaniu bylo taniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 yyyy jeszcze 21.06 napsialem posta, ze juz wiem ile ksoztuje, bo pojechalem sprawdzic :) coz...widac nie zawsze forum dziala jak bysmy tego chcieli :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Pewnie moderator widząc nick bruce odruchowo usunął wiadomosc :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 hyhy nie az takiej manii przesladowczej jak coponiektorzy userzy nie mam ;) mialem wtedy problem z netem :> zapewne dlatego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...