megagames Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Mom okazje pobrać tą mobo za 300zł Tylko przed zakupem mam pare pytań. No właśnie Czy warto ? Jak wyglądają możliwości O/C stabilność tej mobo ? bo jak dla mnie to w sam raz cenowo tylko czy jest sens 8) aha procek dla jakiego jest w moim przypadku przeznaczona to P4 2.4Ghz HT 800 pozdrawiam wszytkich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 normalnie płyta nie ma żadnych opcji O/C - jedyne co możesz zmienić w biosie to napiecie dla pamieci 2.55, 2.65, auto. Dzieki programikowi ClockGen - można podciągnąć FSB jednak w zwiazku ze zintegrowaniem grafiki w rdzeniu maksymalne fsb jakie można osiagnąć oscyluje w okolicy 250MHz. Mój 2.4 bez problemu działał na 3.0G. Jeżeli twój procek będzie potrzebował większego vcore niż defaultowe to trzeba zrobić drut-moda. Aha i płyta którą się bawiłem miała duże skoki vcore - powinno być 1.55V a czasami spadało do 1.43V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 No nie wiem czy Abit na PT880 nie lepszy - też ok. 300 złotych, a i dual ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megagames Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 normalnie płyta nie ma żadnych opcji O/C - jedyne co możesz zmienić w biosie to napiecie dla pamieci 2.55, 2.65, auto. Dzieki programikowi ClockGen - można podciągnąć FSB jednak w zwiazku ze zintegrowaniem grafiki w rdzeniu maksymalne fsb jakie można osiagnąć oscyluje w okolicy 250MHz. Mój 2.4 bez problemu działał na 3.0G. Jeżeli twój procek będzie potrzebował większego vcore niż defaultowe to trzeba zrobić drut-moda. Aha i płyta którą się bawiłem miała duże skoki vcore - powinno być 1.55V a czasami spadało do 1.43V ok rozumiem czyli ta mobo raczej odpada :| Polecono mi jeszcze P4P800/GD podobno to juz naprawde dobra plyta, ale no właśnie, tym razem jak na niej wyglądają mozliwości oc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 P4P800/GD a co to za wersja ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megagames Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=6416&sid=1 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...