ADEK_pl Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Jeżeli mam na pokładzie SB128 i AC97 to czy moge jakoś połączyć te dwie karty , aby był jeden dźwięk na raz z dwóch :?: :?: :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 BIOS większości płyt głównych automatycznie wyłącza zintegrowany kodek AC97 jeśli wykryje, że w slocie PCI włożona jest inna dźwiękówka. Możliwe jest natomiast rozwiązanie np. 2x SB128. BIOS większości płyt głównych automatycznie wyłącza zintegrowany kodek AC97 jeśli wykryje, że w slocie PCI włożona jest inna dźwiękówka. Możliwe jest natomiast rozwiązanie np. 2x SB128. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 yyyy ja mam ac97 (cmedia na epoxie) i sb live i sa obydwie wlaczone :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 ja tek samo AC97 + sb live 5.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADEK_pl Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 :wink: Ale mi chodzi oto , czy można na przykład z winampa słuchać muzyki wykorzystując dwie karty na raz i czego efektem byłaby muzyka z dwóch par głośników. Może jest jakiś specjalny program, etc. :?: [/b] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 wiem ze mozesz sobie tak ustawic w traktor dj studio, mixvibes pro i paru innych programow do mixowania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 :] to wytłumacz mi jeszcze czy ta sama muzyka czy nie... bo jak ta sama to po co 2 katy do tego, skoro mozna synał z jednej karty rozdzielic na nawet 100 głosników jak by ktos miał taką ochotę ;] a jesli rózne... to tez sie da.. tylko w preferencjach kazdego z playerów trzeba ustawić odpowienie wyjsciowe urządzenie... Moze sie czasem winda wiechnąć.. bo konflikt przerwań i takie tam... dlatego ja wyłączam ac97 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...