szwistak Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Narazie zjadła 2 muchy, 1 komara i 1 pająka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 " a idź, weź " <--- tak by u mnie "wśniaki" powiedziały szkolne Hotlinkowanie Raus ... do it properly bo chce zobaczyc to stworzenie :P :P :P pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 O co ci chodzi z hotlinkowaniem ?? Po polsku poprowsze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 chodzi o to ze nie widac zdjec odrazu, tylko trzeba je wkleic do przegladarki a tak wogole :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 heh ladna roslinka :D ciezka ja wychodowac?? kupowales ja na allegro ?? bo ostatnio tam ja widzialem ?? nie smiejcie sie ale jako alergik nie moge miec zwierzat zadnych oprocz rybek ;) wiec moze bym sobie roslinke hodowal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulko Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 masz złą ziemie w doniczce zmieszaj czysty torf (odkwaszony ale bardzo lekko) z piaskiem albo kup ziemie do kaktusów nawozić delikatnie co 2 miechy nawozem dla roślin zielonych lubi ciepło i wilgotno (ciepła łazienka np ) znam się bo kiedyś miałem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 heh ladna roslinka :D ciezka ja wychodowac?? kupowales ja na allegro ?? bo ostatnio tam ja widzialem ?? nie smiejcie sie ale jako alergik nie moge miec zwierzat zadnych oprocz rybek ;) wiec moze bym sobie roslinke hodowal Muchołówke kupiłem na allegro. Mialem kiedyś ale mi kot ją zdeptał i musilem kupic nową. Ja nie mieszam z torfu z piaskiem bo ta mieszanka to idealne środowisko dla glonów i innego szajstwa. Teraz ją musze przesadzic do jakiejs duzej doniczki i dokupic jej kolerzanki. Dionea muscipula "Pink Venus" oraz Dionea muscipula "Dutch" chodzi o to ze nie widac zdjec odrazu, tylko trzeba je wkleic do przegladarki a tak wogole a czego jakos u mnie normalnie sie wyswietla ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Błagam... "koleżanki"... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Błagam... "koleżanki"... ojjj dysortografikiem jestem :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 A dużo zrzera tych owadów bo jesli dużo no to może złużyć za tempiciela komarów ;) (Fajna roślinka) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kejtu Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Nie boisz sie ze kiedy obudzisz sie z dziwnym bolem w glowie i stwierdzisz ze cos cie wcina?? wiesz nigdy niewiadomo :] PS. prosimy jakies fotki jak to cos palaszuje muche :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Błagam... "koleżanki"... ojjj dysortografikiem jestem :| Ja też ale orda mam i jescze mnie nigdy nie zawiódł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Błagam... "koleżanki"... ojjj dysortografikiem jestem :| Ja też ale orda mam i jescze mnie nigdy nie zawiódł Co to jest 'ord'? Co znaczy 'jescze'? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 tylko nie zapomnij jeje czesto okna uchylac zeby nie zdechła z głodu ;) , zreszta wtedy pewnie zaatakuje ci psa /kota albo ciebie :twisted: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 ale fajna roślina ile takie coś kosztuję :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 ale fajna roślina ile takie coś kosztuję :?: Na Allegro sobie popatrz. Można też kupić w Obim tez tam widzialem. Moją kupilem za 34 zł z wysyką. tylko nie zapomnij jeje czesto okna uchylac zeby nie zdechła z głodu , zreszta wtedy pewnie zaatakuje ci psa /kota albo ciebieA niech tylko spróbuje :D ----------EDIT---------- Teraz muchuś(tak sie nazywa) jest 2 razy wiekszy i ma 2 razy wiecej pulapek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 a co się dzieje jak włożysz palec do jednej z pułapek ?? :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 kul :D normalnie nie wiedziałem ze roslinki mogą mnie zainteresowac a tu prosze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 kupilem kolezance na mikolajki klasowe taka ;] tylko ze my mamy mikolajki+wigilia 22grudnia ciekawe jak zareaguje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł_87 Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 ja tez chce taka roslinke, gdzie mozna ja kupic i w jakiej cenie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 na allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł_87 Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 nie ma bata.........kupuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Muchołowka jest fajna tylko ciezko ją chodowac bo musi miec odpowiedznie warunki(oswioetlenie, temperatura, wilgotnosc). Teraz w zimie mucholówki tak jakby ida spać i musza miec temperature ok 10*C i trzeba ja mniej podlewac ale nie wiem czy moja przezyje :| Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 w necie czytalem ze temperaturka musi byc 10-0*C i gostek pisal zeby do lodowki na zime wkladac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zobacze co z mojej bedzie. Jak nie przezyje to sobie kupie inna i bedzie tyle :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...