Celek15 Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Mam do was pytanie czy istnieje taki Pentium Intel Pentium 4 2.40B GHz 533 FSB bo nigdzie nie znalazlem ile on kosztuje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Istnieje - sam takiego mialem - stepping B0 beznadziejnie sie kreci :? A kupic to raczej nie kupisz nowego - proponuje allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev-o Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 ja mam takego ;) narazie go niekrecilem, bo nie mam zasilacza, ale raz udalo mi sie dotrzec do 3GHz ;) lepszy bylby 2,40C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celek15 Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 turzol - to znaczy ze juz ich nie produkuja ? :? zastanawialem sie nad Prescottem 2.4 ale ten to znowu grzejnik wiec jesli tych juz nie produkuja to wybor padnie na Pentiuma 2.8 Ghz 533 FSB moja plyta glowna powinna go odpalic Mercury KOB-P4X400NDSX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Też miałem takiego i kręcił się spokojnie do 3 GHz na standardowym wentylu. Ale dziś lepszy będzie P4 2.4 C. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celek15 Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Dobra koniec :) wybor padl na Pentiuma 2.8 Ghz FSB 533 to chyba bedzie dobre rozwiazanie bo jest dosc tani i wydajny . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Dobra koniec :) wybor padl na Pentiuma 2.8 Ghz FSB 533 to chyba bedzie dobre rozwiazanie bo jest dosc tani i wydajny . jaka jest różnica w cenie między P4 B a C ?? 40 zeta w Komputroniku za nowego. Nie pchałbym się już w B, wolałbym dopłacić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...