Hobelik Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Mam Boxowy wentyl na procku (barton 2500@2200 1,75V) 57 idle 65 w stresie. No i za glośny jest ten box :/ co kupic zalezy mi na cenie (jak najnizszej) ciszy i temperaturze w stersie nie przekraczajacej 50 st C :))) jak sie da to powiedzcie jak tylko nie wlanijcie mi jakims wodnym chlodzeniem czy zestawem za 200.(tak do 150zł) Ps. Płyta msi kt6 delta fis2r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 nie widze jaka masz płyte główna ale jak ma dziury to sp97 łykaj.Jak chcesz taniej i niemasz dziur to slk 900a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RIKER Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 spokojnie pentagramik wystarczy cena 110zl zostanie ci jeszcze kasa na co innego w kieszeni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agnieszka Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 jesli bys chcial to mam do sprzedania v7+ mozemy sie dogadac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregg Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Weź Pentagrama QC-80Cu za 110PLN + dobra pasta za 30PLN Bardzo cichy i wydajny. W tej cenie bezkonkurencyjny!!! 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 A wiem ktos może jak się ma Volcano7+ do Pentagrama QC-80Cu? Który wydajniejszy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobelik Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 No właśnie o to samo mi chodzi :))) Który wydajniejszy i cichszy przy tym :) cena jest na korzysc pentagrama bo moge miec go po 90 zl a v7+ za 120 wiec 30 zł różnicy no i teraz nie wiem doplacac czy zostawic to 30 i dolozyc do vgasil. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Więc wie ktos może który z tych dwóch coolerów jest wydajniejszy :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ares Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 ja mam 7+ sparka na moim ceflonie i moge powiedziec jedno ze wcale taki glosny nie jest praca na 3000rpm jest cicha i przyjemna gorzej z 7000 :) ale ruznica miedzy 7000 a 1500 rpm wynosi tylko kolo 5*C a na 1500 wogule go nie slychac na 3000 prawie zreszta tez polecam ten coolerek chociaz moj jest troche inny ale wiatrak ten sam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 No V7+ nie ejst taki głosny, ale na noc jak kompa zostawiam to przeszkadza :? Więc trzeba będzie nei długo zaopatrzyć się w cos cichcszego i wydajniejszego :) Teraz w stresie mam 55C przy VCore 1.85 i paście za 2zł :) Zamówiłem OCZ Silver 5+ i zobacze ile temp spadnie :) Tak z 6C by się przydało :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Jest na oc-serwis.pl test porównawczy: V7+ vs. Spire Falcon RockIv, przejżyj sobie, pozbędziesz się wątpliwości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimu Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Z tego testu wynika że Volcano7+ jest niewiele lepszy od WRIV. :D Ja właśnie zmieniłem WRIV na pentagrama QC-80 Cu i temperaturka spadła o ok 10 st. Na WRIV temp w stresie osiągała 50 st, a na pentagramie mam: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Ej no raczej V7+ przy procku bardzo grzejącym sie przerasta WR :) Tak mi się zdaję :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ares Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 powiem jedno 5 moich wiatrakow do chlodzenia budy zaglusza w calosci dzialanie wiatraka dopiero od 4500 obrotow slychac ze jest jeszcze cos poza nimi w budzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthMirek Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 No to gratuluję przemyślanego chłodzenia komputera! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Ja kiedyś też mówiłem, że mi hałas nie przeszkadza, a teraz wyciszam kompa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregg Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Ja kiedyś też mówiłem, że mi hałas nie przeszkadza, a teraz wyciszam kompa :)To zmień chłodzenie na Pentagrama albo Zalmana to usłyszysz ciszę. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Jak by Pentagrama mozna było zamontować za pomocą dziur wokól socketu to bym go kupił. A Zalman za drogi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthMirek Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 no to kup gigabyte :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIMON Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Kupuj pentagrama jest tani i w miare wydajny jest głóśniejszy i troche słąbszy od analogicznego zalmana ale duuużó tńszu co sie bardziej liczy ;) a niezastanawiałeś nad chłodzeniem wodnym niedosć ze wydajniejsze to i cichsze :DKupuj pentagrama jest tani i w miare wydajny jest głóśniejszy i troche słąbszy od analogicznego zalmana ale duuużó tńszu co sie bardziej liczy ;) a niezastanawiałeś nad chłodzeniem wodnym niedosć ze wydajniejsze to i cichsze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ares Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 a ja nadal proponuje tt bo jest wydajny i jak sie chce cichy a do tego ma fajne panele w zestawie do sterowania nim :) a tak btw. to moje chlodzenie w kompie jest bardzo przemyslane i wcale niezalezy mi na ciszy bo i tak jak sie klade spac to mi nic nie przeszkadza tylko budzik rano Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIMON Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 wiesz co ale słysząłem że te bloki zalmana to jakies kiepskie nie lepiej uriela 2 ?? tańszu i lepszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIMON Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 tak słyszałem moim zdaniem przed kupnem bloku zapytaj sie ludzi na forum ajki najlepszy oni ci dadzą najlepsza odpowiedź. znów ja za najlepsze bloki uważam te z finami :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthMirek Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Podaj poprostu najlepszy bo mi sie szukać nie chce :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIMON Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 po co szuakc daj topic, moim zdaniem to uriel 2. ale lepiej dac topic karzdy sie wypowie i morze ktoś miał dany blok to powie ci więcej taka moja rada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...