RaF Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 zobaczcie to http://www.allegro.pl/showitem.php?item=6994483 i powiedzcie co o tym zestawie sadzicie dla mnie ochyda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 zobaczcie to http://www.allegro.pl/showitem.php?item=6994483 i powiedzcie co o tym zestawie sadzicie dla mnie ochyda No co ty... zbiorniczek wyrównawczy jest całkiem ładny :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Ja bym bał się do kompa coś takiego władować :) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Chlodnice to chyba pawian mu obzygal 8O 8O 8O Albo i co inne zrobil, total syfioza IMHO WB wizualnie tez nienajlepiej wyglada, ale nie wiadomo jaki jest w srodku. Olalbym ta oferta :lol: Baniaczek jest OK, ale pompka tez cieniutka 500l/h :? 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Boże co on robił z tym blokiem i chłodnicą :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 a mnie sie podoba :) pasowalby mi do mojego pokoju :) i mojego charakteru ale nie kupie tylko zrobie sobie sam tylko najpierw musza mi sie domowe insekty zaaklimatyzowac i tez bede mial takie cudo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 wyglada jak by to wazelina obsmarowal :) chyba zeby sobie to w dupe wsadzic :D Ochyda :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 wyglada jak by to wazelina obsmarowal :) chyba zeby sobie to w dupe wsadzic :D Ochyda :? no tak to teraz na 100% nikt z forum nie kupi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 moze niestac go bylo na gumowa babke i wyrzyl sie na chlodnicy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalaf10r Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Jak na moje oko to calkiem calkiem ;) za 129zl+koszta poczty polskiej masz full zestaw full option ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 co wam sie dzieje w kazdym temacie zdublowane posty 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zauważyliście że ten zbiornik wyruwnawczy nie ma żadnych otworów koleś kupił pojemnik na żywność za 10 zł. To co jest na bloku wodnym i na chłodnicy to chyba stearyna (jak ktoś nie wie to to z czego jest zrobiona świeca). Koleś chyba tak uszczelniał zestaw - szkoda mu było kasy na poxipol. A tak swoją drogą to w sklepie motoryzacyjnym widziałem preparat do uszczelniania chłodnic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Koleś chyba tak uszczelniał zestaw - szkoda mu było kasy na poxipol. to w takim razie fajny zestaw :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Koleś chyba tak uszczelniał zestaw - szkoda mu było kasy na poxipol. to w takim razie fajny zestaw :lol: :lol: :lol: no nie wiem stearyne łatwo ukruszyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 ... i blok zmienia się w fontamne a buda w akwarium :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 nie wiem ale wydaje mi sie ze nie przeczytaliscie dokładnie informacji jakie ma do przekazania ten gosc co sprzedaje ten zestaw "Montaż nie powinien sprawić problemu - jedynym problelem może być chłodnica - jest uszczelniona dość dobrze silikonem sanitarnym, w transporcie może coś się poluzować i być może trzeba będzię nałożyć trochę silikonu." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridlaa Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Blok wyglada jakby sie mial lada chwila rozpasc a to oblepione "cos" (ze to niby w stearynie ...) to balbym sie dotknac o montowaniu nie mowiac. Ohida... :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridlaa Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 ... i blok zmienia się w fontamne a buda w akwarium :lol: ...wpuszczasz pare rybek, robisz fotki i wygrywasz w konkursie tweak'a na modernizacje obudowy :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 A teraz powaznie :lol: Ten zestw musi byc moj !!!!!!!poprostu jest Git :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...