cebullankaYgrzanka Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Witam! Któregoś pięknego dnia mój komp się nie włączył. Otworzyłem go, wyjąłem pamiątki i... :cry: zauważyłem, że na tym grzebyku styków (ta strona którą się wkłada do banku - nie wiem jak to się nazywa :) ) jeden styk jest przepalony - a właściwie go nie ma, jest tylko czarne miejsce. Włożyłem inne pamięci i komp ruszył, ale wcale mnie to nie cieszy bo włożyłem 32MB, a to co się spaliło to było 256MB SDRAM - w dodatku tych pasujących do starszych płyt :cry: Pytanie jest proste: Czy da się z tym cokolwiek zrobić? Pamięci są NONAME i mineła im już gwarancja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 jest topic o naprawianiu ramu - adrsy firm zajmujace sie tym + moze Ci przydac sie artukuk mongothealien w FAQ-u o ratowaniu radeona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cebullankaYgrzanka Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Wielkie dzięki - szukałem, ale chyba użyłem innego lucza (NAPRAWA RAMU - kto by pomyślał :lol: ) Ale skoro już założyłem TOPIC to może ktoś by napisał czy coś takiego napawiają we Wrocławiu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...