19 Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Problem polega na tym że nie mogę usunąć katalogu i paru *.jpg. W katalogu nie ma nic oprócz jpg i gif. Nie można im zmienić atrybutu. Norton Disc doctor nie znajduje żadnych błędów. Jak je usunąć bez formatowania dysku? Zapomniałem dodać że plików nie można otworzyć Oraz doszedł do tego katalog też z jpg - katalogu nie można otworzyć ani usunąć. Nic nie korzysta z tych plików. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walruss Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 tryb awaryjny, wiersz polecen, nadpisanie pliku...poszukaj, duzo na ten temat bylo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogas Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Miałem kiedys podobny problem. Total Commander pomógł ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 z dosa pojedz te pliki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19 Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zaden sposób nie pomógł więć zaniosłem dysk do kumpla przestawiłem na "s" i jego w98se nie widział problemu żeby usunąć pliki . Dzięki za pomoc. Można temat zamknąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...