JUGAJ Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Witam mam pytanie jaki jest jakiś dobry program do zażadzania kompem przez internet np jak bym chciał sie pobawić na swoim kompie przez kompa z pracy ?? Polecicie mi coś hodzi imi o program pod windowsa xp za wszystkie odpowiedzi wielkie dzięki hodzi mi o taki program żębym mógł na nim pracować jak na normalnym windowsie :) ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 standardowo w windowsie xp masz tzw "zdalny pulpit" znany takze jako "uslugi terminalowe" (w okrojonej wersji). przez to ustrojstwo laczysz sie z swoim kompem i masz na zdalnym komputerze twoj wlasny pulpit dostepny. bawilem sie tym nawet niezle dziala przez internet. jesli nie to to na przyklad pc-anywhere ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 http://download.chip.pl/index/download_ind...6cf43efaafe73dc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JUGAJ Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Spoczko wszystko ładnie tylko gdzie to trzeba wpisać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Spoczko wszystko ładnie tylko gdzie to trzeba wpisać :) ?? o co pytasz ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JUGAJ Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 sorki pomyliłem wątki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...