Gość nierealny_52 Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Witam Tak w temacie transfer spadł mi do takich liczb 8O , mam neo 320 i pytanie brzmi czy to przez ten limit ?? czy może coś innego ?? jak ktoś wie niech pisze , każdy post miło widziany. Z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zadzwon na helpline, wrozkami niejestesmy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Przecież na stronie panel.neostrada.pl masz chyba licznik ile już ściągnąłeś więc jeżeli przekroczyłes limit no to jest właśnie tego wina . Wiem że w niedziele były problemy z węzłem kat-ru1.tpnet.pl i pingi troszke były wyższe niż zwykle ale wczoraj to usunięto . Jednak problem z węzłem był tylko na Śląsku . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 i nie 40 kb/s do 0,70 kb/s tylko 40 kB/s do 0,70 kB/s bo to duza roznica. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...