MAGIC Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 gdzie można zakupić takie molexy ??? (obojętnie jaki kolor) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 rozumiem ze chodzi Ci o ten patent bo molexow wszedzie w brud. moim zdaniem to cudo jest co najmniej dziwne, szukaj na allegro wpisz w wyszukiwarce molex i znajdziesz pewnie nie takie ale coz :P trudno bedzie znalezc bo to unikalne molexy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 wiem że molexy są ogólno dostępne tylko że takie zwykłe a mi chodzi o takie właśnie jak na zdjęciu z takimi molexami można zrobić ładny pożądek w budzie TYLKO GDZIE JE DOSTAĆ ??? ??? ??? ??? ??? ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 pytaj na realintynet.pl bo załoga mod-case załatwiała jakoś tekie molexy do testów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AleX69 Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 sir Afeen troche podobne ... te maja fajne wpinki w kabel takie jak przedluzka SATA dolaczana do plyty asus'a deluxe z wifi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 sir Afeen troche podobne ... te maja fajne wpinki w kabel takie jak przedluzka SATA dolaczana do plyty asus'a deluxe z wifi ale na pytanie nie odpowiedziałeś :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Wie ktoś gdzie takie można kupić ??? ??? ??? Napewno nie tylko mi się przyda taka inforamcja raczej każdy jak by były w dostępnej cenie to by sobie zrobił porządzki z kablami w kompie. Wie ktoś gdzie to kupić :?: :?: :?: :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordRene_PL Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Kazdy taki tutaj wazny i "mondry" a nie wiedza gdzie takie molexy dostac :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 jakby gdzies bylo w sprzedazy (w Polsce) na pewno kazdy by juz linkiem dawno zarzucil jak zarzucic linkiem czegos czego nie ma w sprzedazy :wink: Sprawa jest prosta takie molexy sa bardzo unikalne i na pewno wbrew pozorom zbytu na nie az takiego nie ma (przynajmniej u nas), skoro zbyt maly to i cena gwaltownie rosnie i nie oplaca sie sprowadzac, te ze zdjecia mozna kupic za granicą ale czy w Polsce to nie wiem, byc moze gdzies lecz niewiadomo gdzie są :lol: http://www.fleetwoodcomputers.co.uk/shop_c...168f22a0089e9aa http://www.kustompcs.co.uk/acatalog/Molex_Plugs.html http://www.adpmods.com/xcart/catalog/categ...Con_page_1.html http://www.pccasegear.com/category118_1.htm Tego mozna znalezc w brud ale nie w Polsce... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 ale mi nie chodzi o takie bajery jak UV tylko zwykły biały mam takiego molex`a w kieszeni ale przecierz nie będe kupował 6-8 kieszeni żeby molex`y powyciągać to by była paranoja wydać około 300zł żeby molex`y zmienić w kompie ale około 30zł to by rozsądna cena była Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 przeciez tam masz wszystkie typy i UV i nie UV i kolorowe i przezroczyste ;-) a ceny i tak sa za wysokie, no bo najtansze tam chyba 0,65 funta + koszty wysylki hohoho... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 takowe molexy można znaleźć w zasiłakach Compaq, nawet bardzo staaarych, typu AT. ja mam z zasiłki która pracowała w serwerze ..cośtam, w środku siedział Pentium 60MHz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...