Sniper83 Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Witam kupiłem sobie niedawno płyte Asrock K7S8X i AthlonaXP2400+,256Ram(400). Po instalacji WindowsXP i wszystkich niezbędnych sterowników i programów wyłączyłem kompa po chwili znów go odpaliłem WindowsXP wystartował do momętu pojawienia się niebieskiego ekranu z napisem (zapraszamy), a tu nagle restart i tak już cały czas za każdym razem gdy prubowałem odpalić WinXP cały czas się restartował. PROSZĘ O POMOC! Mam zasilacz 230W ale zbytnio się nie nagrzewa chodził pare godzin i nic się niedziało. Zrobiłem format i zainstalowałem WinXP jeszcze raz narazie chodzi i startuje bez problemu. ALE I TAK PROSZE O ROZWIĄZANIE TEGO PROBLEMU! DZIĘKI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latarnikmz Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Na 99% zasilacz. Przy ładowaniu jest zapotrzebowanie na wieksza moc obliczeniową CPU i w związku z tym na większą moc z zasilacza, a on nie wyrabia. Musisz miec conajmniej 300W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 na bank zasilacz nie wyrabia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 100% że zasilacz zdycha - te objawy i ta super moc :lol: płyta chodnikowa też się nie nagrzeje a za chiny nie zasilisz z niej mobo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Windows sie zje... w czasie instalacji jezeli bedziesie powtarzac to trzeba szukac przyczyn w sprzecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sziva Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Kup sobie lepszy zasilacz. Polecam Chiefteca 360W za 180PLN. Raz wydasz kasę i zapomnisz o problemie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...