RaF Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 no niestety telefonik zaczyna sie psuc sa problemy z zasiegiem i juz bateria nie trzyma 14 dni na co mozna go wymienic ?? nie potrzebuje kolorowego wyswietlacza ani polifonii ale gprs by sie przydal i zeby bateria dluuuugo trzymala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Najlepiej na... N6310i Też mam tą Nokię i przez jakiś czas myslałem o wymianie. Ale nie znalazłem solidniejszej komórki. N6610 niestety kiepska bateria, krótko trzyma, N6600 trochę przydroga, reszta np. 6230 taka sobie, wygląd kiepski. N6220 niewygodna klawiatura. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Jezeli jestes maniakiem Nokii to z niczego nie bedziesz zadowolony bo bedzie to za skomplikowane. Wez se znow N6310i. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 moze ja przeczyszcze i bedzie zyla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 To moze wymien baterie? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 To moze wymien baterie? :) Bateria do N6310i jest litowo-polimerowa, wyjątkowo trwała, lekka, no i nie ma efektu pamięciowego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 To moze wymien baterie? :) Bateria do N6310i jest litowo-polimerowa, wyjątkowo trwała, lekka, no i nie ma efektu pamięciowego ale z czasem sie zuzywa. u staruszka po 2 latach trzyma 7 dni zamiast 10. moja caly czas trzyma tydzien. nowe telefony nokii mi sie nie podobaka, mialem 6610 i jest awaryjna i ma bardzo slaba baterie, u mnie max 2 dni. wiecej moich opini o 6610 tutaj http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=77313 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...