..::SNAP::.. Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 jaka jest karta muzyczna na plycie glownej ?? chodzi mi o to czy pociagnie ona 4 glosniczki i sobwoofer?moje mobo w konfigu a to zestaw glosniczkow : :arrow: http://www.media-tech.pl/produkty/mt319.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 O ile mi wiadomo to karty zintegrowne na pokładzie w 95% procentach obsługują tylko 2 kanały. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 a masz cos takiego jak instrukcje ? Po za tym ultra2 ma 6kanalowy dzwiek ! czyli pociagnie :D A przemyslales wybor glosnikow ? Bo one jakies takie rachityczne :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 :oops: Sorry twoja jest jedną z nielicznych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 O ile mi wiadomo to karty zintegrowne na pokładzie w 95% procentach obsługują tylko 2 kanały. Pozdrawiam. w instrukcji jest napisane ze jest 6 kanalowa ale jaks nie chce mi sie w to wierzyc dlatego pytam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 O ile mi wiadomo to karty zintegrowne na pokładzie w 95% procentach obsługują tylko 2 kanały. Pozdrawiam. w instrukcji jest napisane ze jest 6 kanalowa ale jaks nie chce mi sie w to wierzyc dlatego pytam Możesz looknąć ile jack'ów ma dla pewności, ale jeśli piszą tak w instrukcji to kitu nie wciskają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 ojej to nie wiez :) Najwyzej twoja strata :) "Audio * Realtek ALC650 6-channel audio - SPDIF out (through S-Bracket only) " to tak z www msi :) jak bys dalej nie wiezyl :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 ojej to nie wiez :) Najwyzej twoja strata :) "Audio * Realtek ALC650 6-channel audio - SPDIF out (through S-Bracket only) " to tak z www msi :) jak bys dalej nie wiezyl :) LOL 8O 8O 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 O ile mi wiadomo to karty zintegrowne na pokładzie w 95% procentach obsługują tylko 2 kanały. Pozdrawiam. w instrukcji jest napisane ze jest 6 kanalowa ale jaks nie chce mi sie w to wierzyc dlatego pytam Możesz looknąć ile jack'ów ma dla pewności, ale jeśli piszą tak w instrukcji to kitu nie wciskają.co ?? a ile ma miec?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 O ile mi wiadomo to karty zintegrowne na pokładzie w 95% procentach obsługują tylko 2 kanały. Pozdrawiam. w instrukcji jest napisane ze jest 6 kanalowa ale jaks nie chce mi sie w to wierzyc dlatego pytam Możesz looknąć ile jack'ów ma dla pewności, ale jeśli piszą tak w instrukcji to kitu nie wciskają.co ?? a ile ma miec?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 * Realtek ALC650 6-channel audio Ma wyjścia na 6 głośników - słyszałem na własne uszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 O ile mi wiadomo to karty zintegrowne na pokładzie w 95% procentach obsługują tylko 2 kanały. Pozdrawiam. w instrukcji jest napisane ze jest 6 kanalowa ale jaks nie chce mi sie w to wierzyc dlatego pytam Możesz looknąć ile jack'ów ma dla pewności, ale jeśli piszą tak w instrukcji to kitu nie wciskają.co ?? a ile ma miec?? Więcej niż trzy. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 O ile mi wiadomo to karty zintegrowne na pokładzie w 95% procentach obsługują tylko 2 kanały. Pozdrawiam. w instrukcji jest napisane ze jest 6 kanalowa ale jaks nie chce mi sie w to wierzyc dlatego pytam Możesz looknąć ile jack'ów ma dla pewności, ale jeśli piszą tak w instrukcji to kitu nie wciskają.co ?? a ile ma miec?? Więcej niż trzy. :)chyba glosniki podlaczasz do soobwoofera a soo....... do karty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...