Lisek Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Witam serdecznie! Poszukujemy osoby do pomocy przy prowadzeniu serwisu Tweak.pl. Do jej obowiązków należałoby głównie zajęcie się działem aktualności (codzienna aktualizacja) oraz okazjonalne pisanie recenzji jak i felietonów. Minimalne wymagania od osoby: - Duże doświadczenie w dziedzinie komputerów - Czynne zainteresowanie komputerami z naciskiem na podkręcanie/modyfikacje - Biegła znajomość angielskiego - Mile widziana znajomość dodatkowych języków - Dobra znajomość HTML'a - Mile widziane doświadczenie w tym zakresie - Ogólnie wszystko co może działać na Twoją korzyść :) Oczekujemy dużego zainteresowania i angażowania się w sprawy związane z naszym serwisem. Wszystkich zainteresowanych zapraszam do zgłaszania się pod poniższe dane kontaktowe w celu ustalenia szczegółów oraz dogadania się w sprawach wynagrodzenia. email: lisek@tweak.pl (z tematem: Praca w Tweak.pl) jabber: lisek(at)chrome.pl gg: 289123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Ooo, dopiero teraz skapnąłem że można się tu wpisywać :lol: Tak czy inaczej, wysłałem swoją kandydature/podanie na twój mail :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[ HAIZ ] Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Hmm jak chcecie to moge zostac moderatorem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakumo0 Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 No i ja mógłbym z chęcią pomóc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Ja też jestem zainteresowany pomocą ale to już Lisku wiesz bo rozmawialiśmy na zlocie. Najbardziej prawde mówiąc interesuje mnie moderowanie jakiegoś działu powiedzmy: Inne komponenty lub Modyfikacje bo najczęściej tam siedze a jest tam troche do posprzątania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Ja piszę recki i pomagam sprzątać Romkowi w innych komponentach, pozdrówka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 BENITO a czemu jestes uczestnik a nie Moderator ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 BENITO a czemu jestes uczestnik a nie Moderator ?dla zmyłki :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 Po prostu nikt mi nie proponował takiej posady, a pomagam Romkowi po kolezeńsku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 no to i ja pomoge :> heheee.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 ja sie pisze do pomocy robote o jakiej pisze romek wykonuje juz od dawna teraz przydało by sie awansowac na stanowisko dykta...yyy moderatora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amen Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Bardzo chetneibym pomogl, ale sa pewne przeszkody:( - codzienne aktualizacje- nieda rady- brak czasu - znajomosc angielskiego co znaczy bieggla??? tylko z ang, na pl, czy z pl. na ang tez??... kos moze swietnie tluamczyc, ale miec problemy z tymi p... konstrukcjami czasowymi - inne jezyki- podstawy niemieckiego - doswiaddczenie- chyba mam, ozna mnie przeegzaminowac.... Chetnie pelnilbym jakas pomniejsza fuckcje i pomagal.... Oproc tego mam dosc neizle podstawy elektroniki i dobre checi;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 - znajomosc angielskiego co znaczy bieggla??? tylko z ang, na pl, czy z pl. na ang tez??... kos moze swietnie tluamczyc, ale miec problemy z tymi p... konstrukcjami czasowymiBiegła znajomość j. angielskiego, to generalnie posiadanie umiejętności lingwistycznych mniej więcej na poziomie Proficiency (czyt. CPE, Certificate of Proficiency in English). Myślę, że Lisek nie ma aż takich wygórowanych wymagań i wystarczą mu umiejętności na poziomie FCE grade A-B-C. Oczywiście mogę się mylić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 A jak moze pomóc student informy przesiadujacy na forum @ modem@0202122, ktory czesciej psuje niz naprawia ;) :?: Gwoli ścisłości- tak pytam, bo coś bym mógł zrobić jeszcze oprócz logo Tweaka do Comatose ;) Nudzę się :( . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 O - dopiero teraz ten temat odkopalem - zreszta - rzadko wpadam na tą stronkę dot. forum... Ja szczerze mowiac tez moge pomoc - choc rozumiem ze to pewnie spoooro "po_nie_w_czasie"... Choc nadal sie ucze to z checia pomoge przy wyszukiwaniu newsow, pisaniu textow "web_searchowaniu" i wielu innych rzeczach... Jak moge sie do CZEGOKOLWIEK przydac to chetnie - mozesz sie doezwac jak potrzebujesz jakiejkolwiek pomocy: GG: 2839889, mail: zavader[at]go2[dot]pl // zavader[at]paranoya[dot]org Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 I ja sie melduje, chetny do pomocy. Oczywiscie w miare czasu (studia, 4 rok ;]) i mozliwosci. Widze siebie przy moderacji jakiegos subforum, najchetniej gier. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xo0oR Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Witam, Ja również postanowiłem napisać "podanie" B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Nie wiem czy tutaj chodziło administracji o kandydatów na moderatora skoro takie wymagania :) A jeśli o moda chodzi to bym nie pogardził możliwością bezlitosnego pastwienia się na poplecznikach grahama :> Ale pewnie moja kandydatura zostanie odrzucona ale coz - jesli moda potrzebujecie/będziecie potrzebować to jestem chętny ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Wbrew pozorom nie chodziło o moda. Tych wybieramy sami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Wbrew pozorom nie chodziło o moda. Tych wybieramy sami. 1250149[/snapback] ha! Więc miałem rację =) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xo0oR Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Lisek, mam nadzieję, że zapoznałeś się z moim mailem. Zdaję sobie sprawę z tego, jak wiele listów trafia do Ciebie, ale naprawdę mi zależy... Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 (edytowane) Sorka że sie wtrące ale ten temat został założony Cze 22 2004, 14:35 on nadal jest aktualny to znaczy czy do tej pory potrzebujecie pomocników bo myślałem że od tamtego czasu już znależliście :/ Ja sie nie zgłaszam dla jasności,jestem tylko ciekaw czy to jest aktualne tyle czasu :/ Edytowane 10 Lutego 2005 przez Galvatron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Jest nadal aktualny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex'ior Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Ja bardzo chętnie bym pomógł. Inetersuje się tym i spełniam wszystkie wymogi poza jednym. Biegła znajomość anglika. troche umiem ale nie tyle że przeczytam sobie cały tekst i wszytsko wiem. Jak bym sie mógł do czegoś przydać to napiszcie bo nie wiem czy jest sens sie produkować. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Też moge pomóc przy oczyszczaniu forum...moge sie zająć - Karty Graficzne, Platforma AMD tam jestem najczęściej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Nie potrzeba osob do czyszczenia forum, tylko newsmanow . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Napiszę dużymi literami, może zrozumiecie: POSZUKUJEMY NEWSMANÓW A NIE MODERATORÓW Moderatorów wybieramy _SAMI_ na podstawie zachowania na forum. 'Wpraszanie' się na siłę może doprowadzić tylko do skreślenia _ewentualniej_ przyszłej możliwości zostania moderatorem. Jak będzie kogoś potrzeba to sami was znajdziemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 A moze szukacie admina... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 A f uep kcesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 a no chyba że tak, to sorka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...