mechl!k Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Napiszę dużymi literami, może zrozumiecie: POSZUKUJEMY NEWSMANÓW A NIE MODERATORÓW Moderatorów wybieramy _SAMI_ na podstawie zachowania na forum. 'Wpraszanie' się na siłę może doprowadzić tylko do skreślenia _ewentualniej_ przyszłej możliwości zostania moderatorem. Jak będzie kogoś potrzeba to sami was znajdziemy. 1273004[/snapback] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
www.elektrotech.info Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 jesli by kiedys pojawił sie dział Telekomunikacja-tele bezprzewodowe,stacjonarne i pokrewne,z chęcią oferuję pomoc-dostęp do netu mam 24 godz na dobę i na necie zawsze ok 18 godzin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xo0oR Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Hmm, czekałem i czekałem odpowiedzi nie dostałem :) Przyjąłem się na fpc.pl :) Pozdrawiam i wycofuję swoją kandtydaturę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Hmm, czekałem i czekałem odpowiedzi nie dostałem :) Przyjąłem się na fpc.pl :) Pozdrawiam i wycofuję swoją kandtydaturę :) 1318590[/snapback] Wystarczylo napisac newsa i dac moderowi badz adminowi ( wtedy bysmy wiedzieli co potrafisz ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...