mlun Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Nie moge otworzyc żadnej strony i nie wiem co z tym zrobic pomóżcie bo to nie mój komp i nie mam czasu a facet potrzebuje netu!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 sciagnij adaware i zapusc, to tak na szybkiego rada... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Dzięki za rade ale nic nie pomogło czy nikt nie wie co moze byc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Źle skonfigurowane połączenie lub nie zainstalowane sterowniki karty sieciowej. Miałem jeszcze kiedyś taką ciekawostkę, że karta sieciowa "zniknęła", nawet w biosie nie widział nic poza pustym slotem PCI, winny zapewne był kurz w slocie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 :lol: nie no zalozylem ze net a w zsczegolnosci tcp/ip dziala :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zobacz w Opcjach, czy przypadkiem gościu nie miał ustawionego jakiegoś serwera proxy Ustawieniach sieci LAN w zakładce Połączenia. Może serwer nie odpowiada i stąd problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 niestety proxy nic nie grzebane to musi być co innego i ni cholery nie wiem co siedze czały czas i kompinuje i [gluteus maximus] a formatowac narazie nie moge. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 zainstaluj sobie Opere lub Firefoxa lub mozzile a nie urzywasz IE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@D Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Może to jakiś antyvirus? Ja miałem identyczną sytuację po instalacji pandy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...