Skocz do zawartości
Janek-PL

Zasilacze w Enlightach

Rekomendowane odpowiedzi

Mam zasilke Enlight 235W (Enhance Electronics) w obudowie Enlight (7237 bodajze) dzwiga:

- Athlona XP 1700 XP@ 1847 MHz

- EPOX 8RDA+ rev. 1.0

- 256 DDR 333

- Hercules 8500LE 64 MB

- HDD Seagate Barracuda 7200.7 120 GB 8MB cache

- HDD Seagate Barracuda 7200.7 80 GB

- CD- ROM ASUS CD-S 500

- DVD-RW - Liteon SOHW 812S

- FDD

- cooler GlacialTech 2510

- czasem wentylator do obudowy CoolerMaster

Napiecia wzorowe i mierzone byly multimetrem w celu sprawdzenia danych z USDM :]

Obroty wiatraka w zasilaczu zwolnione do nieslyszalnego poziomu :] Wentylacja obudowy jak trzeba :]

Jesli chodzi o elektronike w srodku to radiatory mogly by byc bardziej uzebrowane ale moze w nowych modelach sa lepsze - nie wiem ;) Tak czy siak wszystko chodzi FULL STABLE :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli rzeczywiście jest tak jak mówicie to super. Buda z zasiłką bedzie mnie kosztować 275 pln :twisted: . Ktoś się orientuje czy we wszystkich budach są takie same zasilacze? Bo są jakby 2 kategorie cenowe ~350 pln (EN-7247 ) i ~270 (PA-410220). Chciałem wziąć tą tańszą, ale nie wiem czy nie dali tam jakiś odrzutów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oba te zasilacze są sprzedawane pod marką enlighta (arest.pl), ale wezme tego droższego (dla pewności 8) ). Nom chief napewno więcej uciągnie ale też więcej kasy na niego pójdzie :x

Zobacze, może mi się uda zebrać troche kasy na chiefa 360 z obudową...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi