Skocz do zawartości
Fokhuz

Moje 1 WC- projekty, pytania, wątpliwości.

Przykleic??  

1. 1. Przykleic??

• Nie
      9
    • Tak
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Założyłem ten teamt żeby nie powstawało milion topic'ów o waszych WC'tach ;] przynajmniej tych pierwszysch. Nie mowie o jakiś już nieźle rozbudowanych z których można brać przykład.

Może jako pierwszy przedstawie swoje początki pracy z WC.

Mam obecnie nagrzewnice od kadeta oraz Powinna do mnie dojść dzisiaj pompka Atman-306.

Mój projekt jest taki : Pompka[easyclick 2,6]>wąż 16/22>Nukleon N2 V2>2 węze 12/16>i tu sie zastanawiam jakie dać bloki myslalem o Abandon lite/full duża jest różnica? lub proxima.>kadet.

Czy nie dac kadeta tuż za pompką bo wydziela ona sporo ciepła?

P.S Topic można by przykleić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Założyłem ten teamt żeby nie powstawało milion topic'ów o waszych WC'tach ;] przynajmniej tych pierwszysch. Nie mowie o jakiś już nieźle rozbudowanych z których można brać przykład...

No i co to da ??

Da to tylko tyle że powstanie kolejny topic który będziej miał 80 podstron i nikt go nie będzie czytał (a napewno nie początkujący, któży dopiero co zapisali się na forum).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A myślisz że początkujacy uzytkownik bedzie przekopował sie przez dziesiatki STRON w temacie "Chłodzenie wodne"?

Napewno nie. A tak w jednym miejscu bedzie mogł znaleść to co go akurat interesuje. Topic o FC ma 120 podstron i jest czytany.

Zreszta chcecie miec smietnik to ja sam nic na to nie poradze.

Aha mozecie mi cos doradzić w sprawie blokow na GPU i NB?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi