frstjob Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zatem, któregoś dnia - chcąc uruchomić kompa za pomocą dyskietki startowej odkryłem, że napęd nie chce jej czytać. W skrócie: -sprawdziłem na innym kablu -sprawdziłem na innym napędzie -wszelkie możliwe koniguracje podłączenia taśmy mobo/fdd Wnioskuję, że wejście na płycie padło, dadzą radę to zrobić (proszę o opinie)? A druga sprawa to przy ew. wymianie mobo jak ustala się cenę za nią (rzecz jasna chciałbym wymienić na nowszą-z dopłatą)? Dzięki za przeczytanie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba-123 Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Jest szansa na wymianę płyty na nową. Płyt głównych raczej się nie naprawia. Nie wiem czy wymienią na inny model bo to nie sklep, a producent realizuje gwarancję. Taka wymiana jest możliwa w przypadku braku towaru w magazynach. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Płyta jest "w miarę" nowa, zatem nie sądzę żeby nie posiadali jej na stanie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...