Skocz do zawartości
deluge

MSI KT4AV-L vs ASUS A7V8X-X

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, niedawno padła mi płyta główna i szukam czegoś niedrogiego. Przeglądając cenniki moją uwagę zwróicły dwie płyty: MSI KT4AV-L vs ASUS A7V8X-X . Nie wiem na co sie zdecydować, pomoc w dokonaniu wyboru mile widziana.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To zalezy do czego potrzebujesz plyty. Jezeli cenisz sobie wysoka stabilnosc i chcesz w jakims malym stopniu cos podkrecic to bierz MSI. Asus moze ale podkreslam ze nie musi sprawic Ci problemow, jezeli chodzi o stabilnosc, ale natomiast do OC jest o niebo lepszy. Wiec wybor zalezy od Ciebie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

t6roche ostatnio wypadlem z obiegu....jaka jest teraz najbardziej nadajaca sie mobo do o/c na socket a....tak sie zaczynam do zmiany sprzetu wiec pytam???

Odpowiedz brzmi: EPOX 8RDA+, ABIT NF7-S, DFI Lan Party. Oczywiscie kolejnosc losowa :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, niedawno padła mi płyta główna i szukam czegoś niedrogiego. Przeglądając cenniki moją uwagę zwróicły dwie płyty: MSI KT4AV-L vs ASUS A7V8X-X . Nie wiem na co sie zdecydować, pomoc w dokonaniu wyboru mile widziana.

Mam MSI tylko bez sieciowki (symbol L) no i jezeli chodzi o stabilnosc to plyta jest godna polecenia a i mozliwosci OC tez ma nie takie najgorsze, max co wyciagnalem na niej to FSB 190 z drutmodem na 1,78V :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...