NeonPPC Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 NAGRANIA POWYŻSZYCH ZESPOŁÓW, ICH PŁYTY, KASETY, OKŁADKI, KOSZULKI, NASZYWKI ITP. NALEŻY BEZZWŁOCZNIE ZNISZCZYĆ!!! (najlepiej spalić z dala od domostw) Juz pedze palic oryginaly za 6 dych. Buahaha... co za buractwo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 NAGRANIA POWYŻSZYCH ZESPOŁÓW, ICH PŁYTY, KASETY, OKŁADKI, KOSZULKI, NASZYWKI ITP. NALEŻY BEZZWŁOCZNIE ZNISZCZYĆ!!! (najlepiej spalić z dala od domostw) Juz pedze palic oryginaly za 6 dych. Buahaha... co za buractwo. Gorzej jak bys mial matke/ojca/babcie/dziadka po PRANIU MOZGU przez RadioMaRYJA i bys pewnego dnia wrocil do domu a caly twoj zbior plonie w ogrodku :))) Zaloze sie ze tacy ludzie oj tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 to jest FAKE, zobaczcie sobie na adres stronki http://metal.eu.org/fun Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 to jest FAKE, zobaczcie sobie na adres stronkihttp://metal.eu.org/fun Nie o to chodzi :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 The police 8O Run DMC 8O ale jazda :lol: a The prodigy nie ma :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Jeśli posiadasz w swoim komputerze którąś z poniższych gier - wykasuj ją!Jeśli posiadasz CD lub dyskietki z którąś z tych gier - połam je i wyrzuć! Hmm... już nie mam w co grać :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 ide spalic swojego Krasnoluda z Warhammera ktorym grałem dwa lata!!!! a no i musze jeszcze wszystkie plyty polamac bo inaczej wyladuje w piekle......hahaha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 ide spalic swojego Krasnoluda z Warhammera ktorym grałem dwa lata!!!![...]Jak chcesz je spalić to daj je mnie :wink: Mnie i tak już nic nie pomoże w nawróceniu oazowym :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 no nie gadajcie że też graliście w battla krasnalkami :?: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 To nic... ja znam goscia który w to wierzy.. ze tak jest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 @Galago De Codi: serio?? :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 ale zawsze mozna grac w warcaby albo szachy :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Ja znam rodzinke (Matka i syn) którzy nie mają tv (bo to szatan), mają radio, ale tylko po to, żeby słuchać radio-ma-ryja. W rozmowach z nimi przekonują m.in, że komputer jest zły, że internet to twór szatana, muzyka to zło (np. ich troje) itp. kupa śmiechu, ale trzeba się powstrzymywać, żeby im nie parsknąć w twarz, bo oni to mówią z taką ogromną powagą... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 bosh... nawet Raymana w to wciągnęli.... :ROTFL: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Troche w tym sensu jest. Bo rzeczywiscie jak kotos wierzy w Biblię i te całe religijne zasady.. to 666 czy inne gierkowe rzeczy są troszkę nie na miejscu.. Ale z drugiej strony to chyba bym nawet chleba nie mogl jesc... bo kto wie czy ten piekarz to nie jaki mason :) .. lub co gorsza okultysta... Trzeba znaleźć jakiś normalny srodek. Z tego co pamietam - to grzechy nieswiadome mamy odpuszczone... :)... .... ... .....e jakie legalne programy... eeee.. a co to :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Garth^ Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 szkoda ze jest tam tylko mejl do admina ... no nic nie bede ich bluzgal .. czytaliscie rozdzial o rpg ? to jest dopiero ubaw :) liste z piosenkarzami widzialem pare dni temu, elton john (podejrzewam ze tam wyladowal za to ze woli panow od pan) ale jest tam wiecej krzaczkow ktorych ja nie jarze .. a co do gier.. to qrcze musialbym sie chyba wszystkich gierek pozbyc :) paranoja... az dziw bierze ze tacy ludzie chodza po tym swiecie i jeszcze ich nikt przypadkiem nie pozabijal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 lukas666 co ci tam mryga w opisie ??? Weź to lepiej zdejmij zanim zobaczy to jakiś moder . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Socham Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 niestety ide do pikła :(:(:(:(:(:(: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 przede wszystkim internet powinien byc zakazany :wink: wiecie ja sie tam nie znam ale moze mi ktos wytlumaczyc pojecie: mason (masoneria) bo bylo kilka razu uzyte i nie wiem co to jest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Masoneria lub wolnomularstwo (dzielili się w nim ludzie na grupy, tzw. loże masońskie) - to był jakiś pogląd parareligijny i etyczny o charakterze antyklerykalnym stawiający sobie za cel doskonalenie nas ludzi jak i niwelowanie różnic religijnych i stanowych... Później kościół go obrzucił klątwą (czy jakoś tak) za praktyki magiczne... W 1966 roku było jeszcze 6 milionów wolnomularzy - ciekawe ile teraz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 i wszystko jasne dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 napisalem maila i podziekowalem za chwile smiechu podczas czytania pogladow z tej strony - ciekawe czy odpisza :) ktos jeszcze cos napisal ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mia Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 [cytat]: KUPUJCIE I UŻYWAJCIE TYLKO I WYŁĄCZNIE BIBLIĘ TYSIĄCLECIA najlepiej wydanie piąte (po prostu - jak najnowsze). Można także używać Biblii w tłumaczeniu ks. Romaniuka, chociaż to tłumaczenie zawiera błędy. Biblię można nabyć w księgarniach na ul. 7 Kamienic (przy Jasnej Górze) OBOWIĄZUJE ZAKAZ UŻYWANIA NASTĘPUJĄCYCH TŁUMACZEŃ: + Biblia w wersji króla Jamesa - King James Version (tłumaczenie protestanckie) + Biblia warszawska - Brytyjskie i Zagraniczne Towarzystwo Biblijne (tłumaczenie sekty Świadków Jehowy) + Biblia Brytyjskiego i Zagranicznego Towarzystwa Biblijnego (można ją było nabyć w czasach "PRL-u"; ma jaskrawą, zielona okładkę) + Biblia gdańska + Biblia Jeruzalem (tytuł tłumaczony także jako: "Biblia Jerozolimska") + The Kingdom Interlinear Translation of the Greek Scriptures + American Standard Version - American Revision Committee + New World Translation of the Holy Scriptures - With References NAJLEPIEJ PRZYNIEŚĆ EGZEMPLARZ BIBLII DO KS. TOMKA LUB KS. MICHAŁA ŻEBY POWIEDZIAŁ, CZY MOŻNA TAKIEJ BIBLII UŻYWAĆ CZY NIE.' [koniec cytatu] Paranoja, nawet jeśli to dżołk, to mam świadomość, że SĄ ludzie, kórzy hołdują takim poglądom. Ostatnio w osłupienie wprawił mnie mąż przyjaciółki. Powiedział, że to co się dzieiej w naszym kraju, to wszystko wina żydów, za dużo ich jest, itakdalejwklimacieżydzidodomuiinnimasoni..... Włos się na [gluteus maximus] jeży. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djjaku Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 "... a gdzie Far Cry, Hitman, Max Payne, Soldner i wiele innych szatańskich gier?" poszło na mail :lol: taaaaaaaaaaaki wielki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Socham Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Ale w manhunta można grać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=SeReWkA= Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 a gdzie Tekken ??? Call of Duty umieścili, a Medal of Honor już nie :lol: OD DZIS TYLKO MOHAA :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Taa.... Dodatek do Morrowinda dali a samego Morka i drugiego dodatku juz nie... Szkoda slow na takich fanatykow...niech sobie zyja spokojnie w zaciszu swoich "domostw"...poki mi nie wchodza w droge, jest OK ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Ehhh ze tez polska przyjecha chrzest te 1000lat temu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elviss Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Hehe ja należe do tej parafii w Częstochowie :lol: ale jakoś do tej pory wydawało mi się że wszystko jest tam normlanie ale chyba sie myliłem :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Co to jest za zespół Morbit Angel ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...