Skocz do zawartości
Matilde

Casio na rękę -pomóżcie wybrać ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Gdybyś musiał wybrać jeden z poniższych modeli:

1. CASIO DB 35 H

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=27159995

2. CASIO W 68 H

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=27160025

Bardzo proszę pisać krótko: 1 lub 2 :P

...i dzięki za oddanie głosu! :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, ale Matilde napisal zeby wybrac z tych 2 zegarkow, a nie podawac inne ... i tez jestem zdania ze lepiej przejsc sie do hurtowni lub sklepu i sobie wybrac :) inaczej sie zegarek prezentuje real, a inaczej na fotce ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja proponuje przejść sie do sklepu bo na allegro masz 3 miechy gwary rozruchowej (kicha) i kuić coś co będziesz widział na własne oczy... Ja sam mam sharpa i go wlasnie polecam ponieważ dobra firma i nie płacisz za nazwe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te zegarki też są nowe pomimo tylko 3 miesięcznej gwarancji :P .

Co do kolekcji Edifice to nie biorę jej pod uwagę bo droga :cry: .

SHARPA też sobie odpuszczam i wszystko wskazuje na to ze kupię jednak CASIO DB 35 H. Ostateczną decyzje podejmę w środę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie ja tutaj odnośnie Ediffice (EF 107) - mam taki POLECAM bo fajny jest... Ja jakoś nie lubie plastikowych bo są ehhh bardziej podatne na uszkodzenia =) I jeszcze na korzyść mojego zegarka muszę podać to że on tyle rzeczy przeszedł - nie raz uderzyłem bardzo mocno o jakiś kamień/coś twardego i nie ma żadnych uszkodzeń ;) No może malutkie ale to moja wina hrrrrr...

Dołączona grafika

Casio Edifice EF-107

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie ja tutaj odnośnie Ediffice (EF 107) - mam taki POLECAM bo fajny jest... Ja jakoś nie lubie plastikowych bo są ehhh bardziej podatne na uszkodzenia =) I jeszcze na korzyść mojego zegarka muszę podać to że on tyle rzeczy przeszedł - nie raz uderzyłem bardzo mocno o jakiś kamień/coś twardego i nie ma żadnych uszkodzeń ;) No może malutkie ale to moja wina hrrrrr...

heh mam identyczny zegarek tyle ze z biala tarcza, naprawde dobra rzecz polecam... szlifowana stal fajnie wyglada, kosztowal w sklepie 300zl

Dołączona grafika

zblizenie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój też 300, czy też 340, w każdym razie koło 300...

@kamien: z tym ze ja gdzies tak mocno walnalem nim ze ta szlifowana stal się zdarła na powierzchni 0.5mmx1mm, niby mało ale ostro musiało walnąć(co ten zegarek nie przeżył ;) ) Ale fajny jest :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołączona grafika

Casio Edifice EF-107

ja mam taki sam jak ten :) polecam go jest b. fajny i elegancki 8) do tego wodoszczelny na 100M i ma 5 letnia baterie :)

tylko mi wlasnie cos w nim teleskop poszedl i sie wysuwa i musze jutro jechac go wymienic

a propo to nie wiecei czy mozna do niego szybke dokupic ?? albo szybke szafirowa ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi