grosikboss Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 "]Noto porownaj Mercedesa CL 600 do Porsche Boxtera. Czy ja porównałem Porsche Boxtera czy Porsche 911 Coupe bo to są dwa różne auta. Mercedes i Porsche mają po 300 dlatego je wybrałem. Mogłem wziąć GT2 czy nawet GT3 ale w tedy musiał bym porównać z Maybachem ( nie wiem jak to się pisze) Tak po zatym Boxter nie nazywa się 911 jednak brak wiedzy motoryzacyjnej jest u Ciebie wielki. Ale dla kogoś Boxter i 911 to, to samo to tylko winszować wiedzy. Napisze może tak zostanie zrozumiane ( wersja kodowa to 928 :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bundy81 Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Ja bym osobiście brał Shappira, tylko uważaj bo dzisiaj własnie takiego wziąłem i za 2 godzinki oddałem do sklepu, powiedziałem ze to jakaś qpa a nie R9600Pro jak cos to moze sie nazywac Pro, pamiątki pyły taktowane na 500 a w specyfikacji jest wyraznie 600 no i te czasy 4ns, chyba ich pogieło, jak to cos podkręcac. W 3Dmarku 2k1 ledwo 9000. Brachol ma R9600Pro od Shappira i nawet inaczej wygląda układ elemetów na płytce , pamięci ma Samsunga i bezproblemowo sie wkreca na XT-ka, w 2K1 ma okol 11000 bez OC. Po włożeniu do kmpa WINXP tamtego wykrywal jako 9600 series a jego wykrywa jako R9600 Pro Shappire. :D I doszłem do wniosku ze biore XT bo z Pro zaczynaja sie walki i nie wiadomo co dostaniesz :twisted: Ogólnie ładnie wykonanai cicha. Polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[ HAIZ ] Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 "]Noto porownaj Mercedesa CL 600 do Porsche Boxtera. Czy ja porównałem Porsche Boxtera czy Porsche 911 Coupe bo to są dwa różne auta. Mercedes i Porsche mają po 300 dlatego je wybrałem. Mogłem wziąć GT2 czy nawet GT3 ale w tedy musiał bym porównać z Maybachem ( nie wiem jak to się pisze) Tak po zatym Boxter nie nazywa się 911 jednak brak wiedzy motoryzacyjnej jest u Ciebie wielki. Ale dla kogoś Boxter i 911 to, to samo to tylko winszować wiedzy. Napisze może tak zostanie zrozumiane ( wersja kodowa to 928 :) ) Masz buujna wyobraznie, powiedz mi, gdzie napisalem, ze 911 i Boxter to to samo? Niemow, ze moj brak wiedzy motoryzacyjnj objawia sie niewiedza. Nie chce mi sie klocic bo kto by w tej klotni nie uczestniczyl i tak zawsze dostaje banana :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=Ax= Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 [HAIZ] - wyskoczyłeś z tym boxsterem :P . O co Ci wogóle chodziło ? O cenę czy osiągi ? Zresztą nieważne :wink: Flinston - tak wogóle to ile planujesz wydać na tego 9600XT ? Jak coś ok 800zł to szukaj R9800SE@PRO, no ale jeżeli się naprawdę zdecydowałeś to wziąłbym sapphire, lepsze opinie słyszałem o nich niż o gigabyte. Co do AMD i P4, to brałbym AMD. Athlon Barton 2500+ XP-M to koszt ok 450-500zł a bardzo ładnie się kręci. Zresztą do jakich celów masz zamiar używać (i używasz) kompa ? Jak do gier to tylko i wyłącznie AMD, ale jak to się mówi, niektórzy mają klapki na oczach :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelo83 Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Wiec tak, ja mam gigabyte 9600pro i fajno sie kreci. W marku 2001 wyciagam ~1380. Polecam tą kartę miło wspołpracuje. Co do p4 i AMD Miałem p4 2,2 i po przesiadce na AMD dostałem takiego kopa że zapomniałem o intelu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...