smyk_pl Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 Witam! Za niedlugo bede zmienial procka na XP-M i juz mysle o pamieciach, nie wiem tylko ktore w tej cenie pojda wysoko synchronicznie z klockiem (dodam ze szukam 2x256mb do duala) myslalem o geil ale podobno niezbyt sie kreca. A moze twinmos 466 MHz ? za rady z gory dzieki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armadon Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Jutro mają mieć w PCProjekcie Hynixy. Lepszych w tej cenie nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smyk_pl Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 A np te twinmosy 466 MHz nie pojda jeszcze troszke wyzej ? moja plyta to Epox 8rda+ rev 2.2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZTANGIEL Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 A np te twinmosy 466 MHz nie pojda jeszcze troszke wyzej ? moja plyta to Epox 8rda+ rev 2.2 mozesz kupic te twinmosy 466 bo watpie zebys osignał wiecej niz fsb 230 na tej płycie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 TwinMoski 466 (te stare, nie Twistery) beda bardzo rozsadnym wyborem - fajne ramki :D, najlepiej obserwuj allegro tam opjawiaja sie ostatnio ciekawe ramki po korzystnych cenach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirzenek Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 hm, wielkiego sensu duala dla AMD nie ma, w barwkompie bylo 512MB twistera w jednej kostce (466MHz) za 545 zł. za jakiś czas będziesz mógł sobie dokupić drugą kostkę i mieć 1GB :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eilure Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 Twinmos Twistery 400mhz masz w barwkompie za 495zl,a do overlockingu mysle ze sa bardzo dobre,do tego od razu dostajesz radiator ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...