Chaos Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 na 2 bloki napewno .. NB sie tak nie grzeje mocno .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Zważywszy, że ostatni post ma prawie dwa lata chciałbym ponowić pytanie. Ile potrzeba pieniędzy na dobre WC i co polecacie ? Niestety to nie dla mnie :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 dobre WC??1000$ a tak naprawde to zalezy co chcesz chłodzic, powiedz ile m/w mozesz kasy przeznaczyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Nie wiem po co się w archeologie bawicie - z drugiej strony dobrze że korzystacie z szukajki zamiast zakładać kolejny durny temat... Dobre WC - co rozumiesz przez to pojęcie?? Wydajne? Ciche? ładne? Jakie części byś chciał u siebie widzieć?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Ja mogo odpowiedziec że za około 600zł chłodzonko dobrej klasy masz zagwarantowane. Oczywiście im wiecej tym lepiej, ale nie przesadzajmy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Dobre WC - co rozumiesz przez to pojęcie?? Wydajne? Ciche? ładne? Jakie części byś chciał u siebie widzieć?? Możliwe że wszystko, ale pewnie o wydajność, cisze i wygląd ;) :P IMO na dobre WC trzeba ok 600 zł, ale zależy na jakie części się zdecydujesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Z odrobiną pomysłowości i większym wkładem pracy własnej da radę do 400zł złożyć piękne WC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...