sebkan Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Czy może przeszkodzić w pracy procka super GLU jesli jest w minimalnej ilości przyklejony na 5 nożkach procesora :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 jeśli jest go duzo to może izolować przepływ prądu i będzie :cry: może zobacz czy nie da sie go zdrapać przy pomocy noża Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebkan Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 jest go tyle że są odsłonięte w niektórych częściach "zainfekowane" nóżki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 jeśli jest go duzo to może izolować przepływ prądu i będzie :cry: może zobacz czy nie da sie go zdrapać przy pomocy noża nozem to chyba nie bo nozki sa tak cienkie i delikatne ze moga sie ostro wygiac.ja bym wzial na wacik troszke rozpuszczalnika i przetarl te nozki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 to raczej nie powinno być problemu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebkan Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 a taki rozpuszczalnik to nic nie zrobi prosesorowi, myślełem o tym ale się troch boje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 a smiga ten procek ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebkan Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 mój kumpel ma go dopiero kupić (c500) i na razie nie mamy go gdzie sprwdzić bo płytę też dopiro kupi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 mój kumpel ma go dopiero kupić (c500) i na razie nie mamy go gdzie sprwdzić bo płytę też dopiro kupimozesz sprobowac tym rozpuszczalnikiem czy czyms podobnym w dzialaniu, ale jak bedziesz czyscic to dotykaj samych nozek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziek Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 a cos ty z nim robil?? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Cuś mi się zdaje że cyjanoakryl (spuer glue) ciężko jest czymkolwiek rozpuścić - w grę wchodzą różne kwasy, ale wtedy procek chyba się już nie nada. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Ja bym to raczej rozpuszczalnikiem potraktował ale na 90% klej nie puści. A nożem tez bym nie skrobał bo nóżki procesora są pokryte warstwą złota i mozna zedrzeć te złoto :roll: no chyba, że bedziesz to robił bardzo powoli i dokładnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebkan Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zeskrobałem trochę tego kleju i procek działa :D :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...