Songoku Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 mam mały problem z tym udostępnianiem .Zawsze gdy chce coś udostępnić jakiś plik .No i udostępniam kolega wchodzi na mojego kompa a tu hasło on mnie sie pyta jakie hasło a ja żadneg hasła nie dawałem udostępniam normalnie baz hasła a windows daje jakieś hasło a ja nie wiem jakie .Powei mi kotoś jak to zrobic bo mnie już to wkurza.Aha jeszcze jedno ja by coś to wyłączyłem proste udostępnianie plików Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfer Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Tu masz http://infojama.pl/sections.php?op=viewart...rticle&artid=81 artykulik który powinien pomóc. :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 byłem juz kiedyś na tej stronie i zrobiłem to co tam podawali ale nic nie pomogło :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1984 Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 jakiego wina masz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 jakiego wina masz no tak :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 jakiego wina maszbueeheh :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 no jak to jakiego chyba niektórzy są ślepi na forum no mam xp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...