alibaba121 Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Mam ta plyte co napisane w tytule i karte graficzna geforce mx i jest taki problem po zainstalowaniu windowsa xp wszystko pieknie dziala karta grafiki jest wykrywana ale jak chce zainstalowac sterowniki do niej to lipa nie da sie wogole nic nie jest napisane o tej karcie jaki ma bios ani ile ramu doslownie nic nie ma zadnych ustawien czytalem na forum ze ta plyta nie dziaala ze starymi kartami graficznymi moze nawet plyte spalic mi odpala ale nic z ta karta nie moge zrobic i nie mam pojecia o co chodzi prosze o pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Może masz usawione AGP 8X???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sziva Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Próbowałeś z różnymi sterownikami, czy tylko z jednymi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alibaba121 Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 probowalem chyba z 10 sterownikami od najstarszych po najnowsze w biosie mam stawione agp primary i na 4 i na 2 juz probowalem i nie wiem co jest w tej karcie mam wyjscie tv i nic nie wykrywa instalowalem jakies terowniki plyty agp to potem wyskakuje problem ze jakis motek brige pci czy cos i karta dziala tak samo jak w tedy nie wiem co jest czytalem ze ta plyta obslguj karty graficzne 1.5 v czy cos a ta jest stara i moze byc 3,3v jak to moge sprawdzic ale podobno po wlozeni takiej karty pali sie plyta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackass_Ass Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Ja też mam ASRocka: 1. Zainstaluj sterowniki SIS do AGP 2. Zainstaluj DirectX !!! 3. Na końcu sterowniki jeśli nie pomoże: 3. Sprawdź kartę na innym kompie 4. Jeśli masz AGP x4 to raczej nie jest to karta 3.3v, pozatym one rzadko pasują do płyt z AGP x8 - mają wycięcie z odwrotnej strony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...