DRC Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Sprawa wyglada tak-montuje ja sobie serwera na pentiumie 2 266+radiator (bez wiatraka) i...czy miedzy radiator a proc kituje sie paste? ja wiem ze to moze glupie ale za cholere nie pamietam :/ a w procu sa rozne dziwne otwory....kto pyta nie bladzi wiec pytam 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba-123 Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zasada jest prosta, pod każdy radiator warto dać pastę zwiększającą przewodność ciepła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRC Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 super tylko ze w blaszanej plytce sa dziury wiec jezeli nakituje pasty to sie dostanie do srodka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowall_PTK Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 to weź sobie pastę nie przewodzącą prądu. Poza tym lepiej wyjdziesz, jeśli nie będzie pasty a będzie wentyl na 5V na radiatorze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeon Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 zawszemozesz rozebrac obudowe procka i bedziesz widzial co jest wsrodku podpowiem ci ze wyglada podobnie do p!!! i nawet mi cooler z piii pasuje :D ps. musialbyc chyba kilo nawalic tej pasty (dla ostroznosci ja walilem biala paste :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...