AdamZ Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Witam wszystkich, mam problem z windowsem 98, mam kompa w pracy Win98SE na którym mam prowadzoną księgowośći wpisane mam ważne dane i raczej niechciał bym ich utracić także formacik odpada. Otóż problem jest taki że jak chce zainstalować jakąś aplikacje to wyskakuje mi błąd: Błąd numer: 0x80070725 Opis: Niezgodna wersja procedury wejścia RPC. Instalator zakończy pracę. i kicha nie moge dalej nic zrobić, próbowałem zaktualizować wina przez neta ale jak już ma ściągać i instalować to wyskakuje błąd już niepamiętam dokładnie ale taż te RPC, możecie coś poradzić? PS. Szef mi mówi że to powoduje mój program który napiałem w Visual Basicu 6, służy do szybkiego liczenia zestawów komputerowych. A i jeszcze jedno sprawdziłem kompa na wirusy i nie mam żadnych blasterów i i innych serów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AleX69 Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 http://www.msinfo.pl/mssupport/Dokumenty/P...3_PL_3_1_KB.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamZ Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Znasz może jakiegoś linka do patcha, albo jak sie pozbyć tego błędu nie dzwoniąć do Pomocy Mikrosoftu 8) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamZ Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Ok :D rozwiązałem problem znalazłem patcha i naprawiło, plik sie nazywa mcrepair.exe i znalazłem go na jakimś serwerze w polsce 8) Zamykam temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...