Q Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 Ey.. a co powiecie o FOXDA 128MB za 500zł ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobelik Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 a co powiecie na cd/mp3 na 8cm plytki? zna ktos jakies ??? i który wybrać najlepiej ? narazie doszukalem sie tylko expanium 431 w sklepie chyba 550 zl... polecicie cos innego w podobnej lub nizszej cenie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 mojw wnuki tez beda pisac w tym temacie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 Nie mówie żebyś kupował na allegro. A pozatym Divy sa tez w wersjach z 128MB na pokładzie.Jakieś ceny? Diva Mp3 - 224 MB - 969zl :wink: AHAHAHA buahahaha beuehehehehe ja nie moge :lol: :lol: 3 LATA TEMU kupiłem aparat cyfrowy PHOTO CLIP 4.0 MP (interpolowane) z funkcja odwarzacza mp3 (funkcje IDENTYCZNE z Diva MP3 + lepszy wyświetlacz) za 950 zł!!!! Aparat robi zajedwabiste foty!! Miałem już cyfraki HP, Sharp i Canon i zadna z nich sie do tego PHOTO CLIP'a nie imała. Jakość zdjeć po prostu świetna, a zawsze można używac go jako mp3 player!! Tutaj macie dokładną specyfikacje STARSZEGO modelu (3.0 MP) tego aparatu co ja mam - mój rożni sie tylko tym ze ma 4.0 MP i jest czarny :lol: Dlaczego to pisze?? Bo aparacik jest bardzo mały (mieści sie w kieszeni) i jak ktos ma zamiar kupić SAM mp3 player za 969 zeta, to polecam mu kupić tego cyfraka za 899: LINK DO WERSJI 3.0 MP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 11 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2004 www.polpc.pl Maja duzy wybor rozmaitych odtwarzaczy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 :D dwukrotnie odgrzebany temat ;) dobra, podlacze sie - ma ktos tego playera? http://allegro.pl/show_item.php?item=34730742 oczywiscie o innej ilosci pamieci tez moze byc :P znalazlem kilka recenzji, ale to wszystko. mial go ktos w lapkach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Ja mam taki, tyle ze starsza wersje i 256MB. Player jest calkiem niezly. Wady ktore zauwazylem: - zbyt latwo zchodzacy ochraniacz na USB (z czasem sie wyrabia) - na malych poziomach glosnosci slychac taki cyfriowy szum, ale tylko w przerwach pomiedzy piosenkami Poza tym dyktafon ma bardzo dobry, mozna nagrac baaardzo duzo. Jak kupisz ten model, to zripuj firmware ;] Bo wyglada lepiej od mojego :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...