Zulusman Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Spoź. Zawsze mam inne konto na seti@home aktywne i moge dalej udzielać sie w projekcie :) W końcu to też seti3.08 tylko inaczej jednostki nliczają :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 no ja tez mam z 15 na dysku, niech to ruszy bo srednia tak mi spadla ze aż sie plakac chcce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zytek Opublikowano 6 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2004 z niecierpliwością czekam aż boinc będzie STABLE, aż nie będzie wałków z bazami, brakiem jednostek itepe.. no i będą lepsze statsty, dopracowany klient linuksowy (ew. windowsowego pod wine będę odpalał).. ktoś wie kiedy to nastąpi i kiedy będę mógł zmienić platformę ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankes Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 oki.. to od jutra ja zaczynam liczyc dla tweak.pl :) -- nooo jesli poprawia ten błąd:) Narazie tylko jeden komp będzie liczył -- Athlon 2000+. Powie mi ktoś dlaczego ciągle nie moge wejść na stronke BOINC i pobrać swojego ID ?? :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankes Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 wie ktoś moze kiedy bedzię można wejsc na stronke BOINC i odebrać swój numer ID ?? :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 16 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2004 wie ktoś moze kiedy bedzię można wejsc na stronke BOINC i odebrać swój numer ID ?? :evil:bedzie ciezko bo ostatnio serwery czesto padaja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankes Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2004 :evil: juz mi się nie podoba to BOINC :/ stronka do pobrania ID nie działa już od paru dni :evil: licze dalej dla starego Seti. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Kurcze guwniane to wszystko mam wszystkie jednostki przeliczone, nie moge wyslac i tak juz jest prawie od miesiaca :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Narazie to osrać to, liczę stare SETI Live is brutal, I not learn english Może od X"menów" poleci normalnie Pozdrawiam wszystkich z Tweaka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiolek Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 No Dbra zacząłem to liczyć. Tylko czemu mi wysyła i nic nie mam w przeliczonych. Pozatym gdzie znajde te które czekają na to tzw. potwierdzenie i ile ich tam już mam ktoś może mnie oświecić ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiolek Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 No Dbra zacząłem to liczyć. Tylko czemu mi wysyła i nic nie mam w przeliczonych. Pozatym gdzie znajde te które czekają na to tzw. potwierdzenie i ile ich tam już mam ktoś może mnie oświecić ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Zainstalowalem nowego kienta v4.05 i znow licze BONIC. Pobralem nowe probki jak i dane konta sie zaktualizowaly. Staty poszly w dol jak i Tweak jest nisko :) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 ja tez zaczynam ostro jestem 1 w swojej ekipie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 ja tez zaczynam ostro jestem 1 w swojej ekipie :Dnic nie poradze ze mi sie jednostki nie chca sciagac... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dizzy1972 Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 liczcie liczcie bo nie mamy z kim rywalizować 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Po instalce klienta 4.05 wszystko ruszylo z kopyta. Jak staralem zaktualizowac staty na starym kliencie 3.08 wywlilo mi, ze musze miec nowy progam do zabawy i na starym ni ch...... nie bedzie zabawy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dizzy1972 Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 na satrym się nie da już nic zrobić tylko nowy działa 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 http://www.setiathome.pl/page.php?page=download z tad chwycilem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dizzy1972 Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 macie tu statystyki waszego teamu http://www.setisynergy.com/stats/teams.php?team=30388 i weźcie się za liczenie 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Wielkie dzięki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 hie hie 6 jestem :D. Ostro licze pełną parą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 i weźcie się za liczenie 8)no ba :D jedzimy z kosksem :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 ja też jade pelną parą zresztą widać bo jestem pierwszy w naszej ekipie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 znowu liczysz 24/7 :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 nie no jakies 18/24 bo jak jestem w szkole to nie chodiz ale dzisiaj ide na 1 a siora wtedy prychodzi więc bedzie 24/24 :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 kurcze chciałem policzyć sobie boinc zainstalowałem nowego klienta i od wczoraj nie może sie połączyć i pobrać żadnej prubki czyżby znowu mieli jakieś problemy ??????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dizzy1972 Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 kurcze chciałem policzyć sobie boinc zainstalowałem nowego klienta i od wczoraj nie może sie połączyć i pobrać żadnej prubki czyżby znowu mieli jakieś problemy ??????? niestety mają poczekaj do jutra - na stronie BOINCa w Berkeley podają że jutro powinno być naprawione 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 kurcze chciałem policzyć sobie boinc zainstalowałem nowego klienta i od wczoraj nie może sie połączyć i pobrać żadnej prubki czyżby znowu mieli jakieś problemy ??????? niestety mają poczekaj do jutra - na stronie BOINCa w Berkeley podają że jutro powinno być naprawione 8) mam to samo. Juz 5 czeka na wyslanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 W między czasie jak nowe seti ni chchu to stare jest liczone ale i tak 4 BOINCe przeliczone i czekają na wysłąnie i potwierdzenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dizzy1972 Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 mimo wszystko słabo wam to idzie u mnie 20 czeka na odesłanie 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...