Skocz do zawartości
fuxmen

Seti@home na boinc - zaczęlo się

Rekomendowane odpowiedzi

z niecierpliwością czekam aż boinc będzie STABLE, aż nie będzie wałków z bazami, brakiem jednostek itepe.. no i będą lepsze statsty, dopracowany klient linuksowy (ew. windowsowego pod wine będę odpalał).. ktoś wie kiedy to nastąpi i kiedy będę mógł zmienić platformę ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oki.. to od jutra ja zaczynam liczyc dla tweak.pl :) -- nooo jesli poprawia ten błąd:) Narazie tylko jeden komp będzie liczył -- Athlon 2000+. Powie mi ktoś dlaczego ciągle nie moge wejść na stronke BOINC i pobrać swojego ID ?? :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurcze chciałem policzyć sobie boinc zainstalowałem nowego klienta i od wczoraj nie może sie połączyć i pobrać żadnej prubki czyżby znowu mieli jakieś problemy ???????

niestety mają

poczekaj do jutra - na stronie BOINCa w Berkeley podają że jutro powinno być naprawione

8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurcze chciałem policzyć sobie boinc zainstalowałem nowego klienta i od wczoraj nie może sie połączyć i pobrać żadnej prubki czyżby znowu mieli jakieś problemy ???????

niestety mają

poczekaj do jutra - na stronie BOINCa w Berkeley podają że jutro powinno być naprawione

8)

mam to samo. Juz 5 czeka na wyslanie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...