wiki-yu Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 wiem Fux ale i tak najpierw Tweak.pl a dopiero w drugiej kolejności trza dbać o team. ale fakt trza przyspieszyć, chociaz ja nie mam zbytnio jak bo licze teraz tyle ile moge Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C4Ctu5 Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 no wreszcie mój komp ma zaliczone 10k kredytów no i zmniejszyla sie przewaga do The Space Conquerors do 28k cza jeszcze przyśpieszyć bo w takim tempie bede ich gonił z pół roku jak nie wiencej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 C4Ctu5 i tak zapierdzielasz ostro ja podpiełem wczoraj kumpla z antkiem 2600+ i jeszcze 3 musze odwiedzić :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 no wreszcie mój komp ma zaliczone 10k kredytów no i zmniejszyla sie przewaga do The Space Conquerors do 28k cza jeszcze przyśpieszyć bo w takim tempie bede ich gonił z pół roku jak nie wiencej mysmy troche przyspieszyli bo ponad 450 avcrd, latwo sie nie damy, ale musimy sie ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> do roboty i moze jeszcze kogos szukać :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 fuxmen dobrze jest mieć przynajmniej 4 osoby które liczą naon stop u mnie tylko 4 kompy i mam 428 avcrd :) ale wczoraj podpiełem 5 i to jeszcze nie koniec :) mam chęć jeszcze w tym tygodniu łyknąć Manhattan & Co i wbić się na 3 miejsce :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 a no dobrze jest miec, ostatnio liczylo mi jednostke 12h ;D :D :lol: nie iwem czemu normalnie miesci sie w 5h a tu taki wał :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Niedawno poszło mi parę jednostek po 7h gdzie śrenio idą po 4h 30min Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 ech to ja liczę każdą koło 10 godzin a wam nie pasuje jak jedna idzie tyle :/ i jak tu się mają czuć zwykli liczacze ? ech wy wy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 ech to ja liczę każdą koło 10 godzin a wam nie pasuje jak jedna idzie tyle :/ i jak tu się mają czuć zwykli liczacze ? ech wy wyech to ja liczę każdą koło 10 godzin a wam nie pasuje jak jedna idzie tyle :/ i jak tu się mają czuć zwykli liczacze ? ech wy wy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 ech to ja liczę każdą koło 10 godzin a wam nie pasuje jak jedna idzie tyle :/ i jak tu się mają czuć zwykli liczacze ? ech wy wyech to ja liczę każdą koło 10 godzin a wam nie pasuje jak jedna idzie tyle :/ i jak tu się mają czuć zwykli liczacze ? ech wy wyech to ja liczę każdą koło 10 godzin a wam nie pasuje jak jedna idzie tyle :/ i jak tu się mają czuć zwykli liczacze ? ech wy wy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 ja teraz licze ok 5h, bo procek sie troch skrecil w dol. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 No Panowie wczoraj w nocy zmienili klienta na 4.07 i teraz próbka liczy się u mnie z powrotem jak za starych czasów 2:40 na bartku i 2:20 na tym z podpisu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 widze ze u mnie nastepna jednostka zacznie sie liczyc za jakies 10 min juz z klientem 4.07 :) bede mogl przetestowac mozliwosci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 A skąd to można pobrać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 to sie pobiera automatycznie z jednostkami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Tak czułem, tak czułem, że nie potrzebnie wyłączyłem kompy na noc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 informacja dla mniej zorientowanych: w zakladce obliczenia jest takie pole aplikacja i tam widac na jakiej wersji klienta sah jest liczona probka. aplikacja jest pobierana automatycznie i jak narazie nie ma mozliwosci samodzielnej ingerencji w to ktora jej wersja liczy tak jak to bylo w klasycznym seti. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Widzę jest, u mnie była sćągnięta i nie było widać. Mam do policzenia jeszcze 4 próbki na 4.05 i jazda na 4.07 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 ja mam 1,25 probki na 5.05 a potem 4.07 ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 ech czyli koło 22:00 będę już liczył na 4.07 jak skończę tą jednostkę :D nie ma to jak trzymać na dysku jedną (właśnie liczoną) jednostkę hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 4.07 jest lepsza ;] u mnie liczy jednostke juz nie 4:20 a 3 to jest znaczny posatep ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 No panowie właśnie osiągnełem rac 610 :twisted: jak narazie tylko C4Ctu5 ma większy w tej chwili ale jeszcze powinno mi podskoczyć i tak nieźle jak na 3 kompy i full prubek w pending :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 A mój bartek zdejmuje jeszcze jednostki z 4.05 :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin20_21 Opublikowano 10 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2004 A ja podpiąłem wieczorem koleżankę. Będzie jeden komp więcej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 a my mam 3 iejsce w RAC i 6 overall : Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 no coraz lepiej się to rozkręca :twisted: ale przydało by się troche nowych zapaleńców do liczenia ja własnie przekroczyłem rac 680 i 20000 credytów 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 my mamy 13000 credytow i rac 571 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 my mamy 13000 credytow i rac 571 :Dmy mamy 13000 credytow i rac 571 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Coś forum zamarło więc coś skrobne narazie cały czas się rozpędzamy i pomalutku dołączają nowi userzy niestety utkneliśmy na 3 miejscu w polsce i choć deklasujemy pozostałą konkurencję to nadal liczymy mniej o 30k tygodniowo od barwkompów :wink: ale może jakoś pomału nadrobimy :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Średnia Tweaka idzie jeszcze narazie w górę, miejmy nadzieję by tak było cały czas. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...