tarpaN Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 jestesmy na dobrej drodze :] huh widze ze kraju naszej druzynki nadal nie mamy okreslonego... :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 jestesmy na dobrej drodze :] huh widze ze kraju naszej druzynki nadal nie mamy okreslonego... :/ bo sie nie moge ze snapem dogadac bo to pajac jest, jak bedzie znowu to go pognebie do skutku żeby oddał mi team we władanie :twisted: albo coś zrobił bo jak nie to go krzywdze ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Może on zapomniał te numerki ;) co na konto teamu się wchodzi a teraz sobie w kólki gra. Bo jak się cosik nie wyjaśni to trzeba będzie nad czymś pomyślećw tej tak dwuznacznej sytuacji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 SETI i inne agenty sa tak wymyslona bzdura jak to, ze meF. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 MaKaR - licze na Ciebie, bo jak narazie sytuacja wydaje sie byc dosyc kuriozlana :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 Z czasem więcej osób z teamu zacznie się pytać o co w tym chodzi i jak nie zaczną odchodzić to będą miały mniejszą motywację do liczenia, total kiszka :(. Sytauacja zaczyna dojrzewać. A Tweak dalej w górę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 mam problem :!: otóż liczę dla Conquerów mój host ID to 301770 i liczę już dość długo i miałem już troche jednostek przeliczonych, nagle dzisiaj zajrzałem po dłuższej przerwie na "computer summary" a tu pokazuje że oddałem 5 jednostek tylko a szóstą dopiero liczę z czego 1 zaliczona 4 pending a credytów zaliczonych kompowi ponad 500 jest a i na tym obecnym kliencie 4.07 liczy sporo szybciej niż na 4.05 (o jakieś półtorej-dwie godziny na durniu 1.0) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 dzisiaj zajrzałem po dłuższej przerwie na "computer summary" a tu pokazuje że oddałem 5 jednostek tylko a szóstą dopiero liczę z czego 1 zaliczona 4 pending a credytów zaliczonych kompowi ponad 500 jest ja mam juz jakies 500 jednostek przeliczonych a pokazuje 60 :P nowy klient jest rzeczywiscie duuuzo szybszy od poprzedniego, ale niedlugo po wprowadzeniu zaczely znikac przeliczone jedostki co tam wazne ze kredyty nie znikaja :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 to ze przeliczone jednostki znikaja to normalne po to żeby nie robić syfu najważniejsze że nie znikają credyty ps właśnie przekroczłem rac 760 i 24k credytów :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin20_21 Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 Te, które są policzone znikają. Najbardziej interesujące są te, które jeszcze są pending. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 A tak co do końca znaczy, że jednostka jest w pending Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 ze trzeba czekac az 2 pozostalych przysle ta sama jednostke, zeby mozna bylo okreslic ile bedzie za nia kredytow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 Tak to czułem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loc Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 Witam Mialem ponad 20 przeliczonych jednostek, ale niestety klient nie chcial mi sie polaczyc z serwerem. Co ciekawe na drugim kompie jest taki sam adres i tam smiga wszystko spoko. Dodalem wiec nowy projekt z innym adresem i zrobilem reset starego. Uprzednio skopiowalem przeliczone jednostki. Niestety jak wrzuce je spowrotem do katalogu to program ich wogole nie widzi i nie wysyla. Da sie jakos wyslac te wczesniej przeliczone jednostki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Jest juz wersja 4.08, jedn mi liczy w 2.5h, poprzednio (4.05) w 4.5h Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 >15000 kredytow tak na zachete :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C4Ctu5 Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 szczypta statystyk mój komp właśnie minął bariere 15000 kredytów brakuje około 600 kredytów do minięcia tarpaNa, a do The Space Conquerors brakuje jeszcze 15000 w tym tempie powiniem ich dogonić w ciągu miesiąca no i drużynka mineła 51000 kredytów. Hmm flagi teamu dalej nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Turtles - hmm mi na 4.08 liczy nieco wolniej niż na 4.07 (około pół godziny różnicy przy liczeniu około 8 godzin to żadna różnica) ale i tak szybciej niż na 4.05 a i ja niedługo dojdę do granicy TYSIĄCA credytów :D mój duronek już się cieszy z tego powodu i liczy szybciusieńko :D (tj głównie czeka na zaaplikowanie dwuch czekających "pending`ów" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 C4Ctu5 pozdrwaiam Ciecie i druznyne, naprawde dobrze wam idzie :) a nas juz powoli doganiacie, no coz jakos slabo ludzi kolujemy :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 A mi rozmieniło torze ;) 15k Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 a u mienia pękło właśnie 30k Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 a my nabieramy rozpedu.... beware !! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blade3 Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Witam. Panowie potrzebuje pomocy, jak zmagazynowac probki , da sie to w ogole ? nie mam netu w chacie i nie moge liczyc, maszyna juz dawno tyle nie odpoczywala :)). Napiszcie czy da rade cos takiego zrobic, jak ewentualnie pobrac probki, czy cos trzeba podmieniac w configach ? Pomozcie bo RC leci mi na glowe :( Swoja droga ostatnio oberwalo mi sie za rachunki za prad :/ Pozdroofka i czekam na info Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 można tylko zaznaczyć na ile dni ma sobie sciągnąć kilent próbki opis tej funkcji jest opisany wtopicuo zakładaniu kontai funkcjach ps Blade3 coś osłabłeś ostatnio myslałem że mnie łykniesz ale coś ci rac spada i moja przewaga credytów ciągle rośnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blade3 Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 re, no o tym wlasnie wspominam, ze mi spada RC, w chacie nie licze gdzies od tygodnia a w pracy roznie bywa wiec i tak jade na pending. Spiderman plizz podaj mi to jak lamie gdzie to konkretnie zmienic bo nie mam czasu tego szukac w pracy. Pozdroofka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 7.Connect to network about every . Określa ona co ile dni klient ma się kontaktować z serwerem w celu pobierania próbek i jednocześnie na ile dni liczenia mają być pobrane próbki. JEST TO W OPCJACH TWOJEGO KONTA DOMYŚLENIE USTAWIONE NA 0.1 zmień np na 2 i spoko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blade3 Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 Witam . Spiderman thx :))) <piwo> no to wracam do gry :twisted: Wczesniej dobrze kombinowalem ale nie zapisalem ustawien w general. Pozdroofka PS. Cholera widze ,ze dalej nie ma flagi przy naszym team'ie :(( moze ktos ja wreszcie dostawic ? 11 Flag Poland 2,226 7,099,777 128,371 To mnie cieszy :twisted: 11 miejsce to pikus najwazniejsze ,ze od jakiegos czasu RC z kazdym dniem idzie do gory :) wiec docelowo jestesmy w stanie wyprzedzic Finlandie RC 120.000 i wskoczyc na 8 pozycje :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 PS. Cholera widze ,ze dalej nie ma flagi przy naszym team'ie :(( moze ktos ja wreszcie dostawic ?moze ale jakos chyba mu sie nie chce... zreszta jest to gdzies wyjasnione w tym temacie. o mam bo sie nie moge ze snapem dogadac bo to pajac jest, jak bedzie znowu to go pognebie do skutku żeby oddał mi team we władanie albo coś zrobił bo jak nie to go krzywdze ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blade3 Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 Witam .. Lipa z liczenia na chacie :( zainstalowany klient w pracy, pobrane probki, zgralem caly katalog i zabralem na chate , myslalem, ze to przeliczy :( niestety nieprawidlowy host i du** z liczenia. Teraz nie wiem jak to obejsc :/ jakies sugestje ? Pozdroofka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiolek Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 Dziwne u mnie poszło tak jak liczyłem na kompie siostry zgrałem mojego klijenta i pusciłem u niej.. Nie wiem możektoś inny coś bedzie wiedział. A swoją drogą wróciłem do liczenie i musze podgonić bo mnie łyknąłeś. :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...