Skocz do zawartości
fuxmen

Seti@home na boinc - zaczęlo się

Rekomendowane odpowiedzi

no wreszcie mój komp ma zaliczone 10k  kredytów  

no i zmniejszyla sie przewaga do The Space Conquerors

do 28k  cza jeszcze przyśpieszyć bo w takim tempie bede

ich gonił z pół roku jak nie wiencej

mysmy troche przyspieszyli bo ponad 450 avcrd, latwo sie nie damy, ale musimy sie ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> do roboty i moze jeszcze kogos szukać :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fuxmen dobrze jest mieć przynajmniej 4 osoby które liczą naon stop u mnie tylko 4 kompy i mam 428 avcrd :) ale wczoraj podpiełem 5 i to jeszcze nie koniec :) mam chęć jeszcze w tym tygodniu łyknąć Manhattan & Co i wbić się na 3 miejsce :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ech to ja liczę każdą koło 10 godzin a wam nie pasuje jak jedna idzie tyle :/ i jak tu się mają czuć zwykli liczacze ? ech wy wyech to ja liczę każdą koło 10 godzin a wam nie pasuje jak jedna idzie tyle :/ i jak tu się mają czuć zwykli liczacze ? ech wy wy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ech to ja liczę każdą koło 10 godzin a wam nie pasuje jak jedna idzie tyle :/ i jak tu się mają czuć zwykli liczacze ? ech wy wyech to ja liczę każdą koło 10 godzin a wam nie pasuje jak jedna idzie tyle :/ i jak tu się mają czuć zwykli liczacze ? ech wy wyech to ja liczę każdą koło 10 godzin a wam nie pasuje jak jedna idzie tyle :/ i jak tu się mają czuć zwykli liczacze ? ech wy wy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

informacja dla mniej zorientowanych:

w zakladce obliczenia jest takie pole aplikacja i tam widac na jakiej wersji klienta sah jest liczona probka. aplikacja jest pobierana automatycznie i jak narazie nie ma mozliwosci samodzielnej ingerencji w to ktora jej wersja liczy tak jak to bylo w klasycznym seti.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś forum zamarło więc coś skrobne narazie cały czas się rozpędzamy i pomalutku dołączają nowi userzy niestety utkneliśmy na 3 miejscu w polsce i choć deklasujemy pozostałą konkurencję to nadal liczymy mniej o 30k tygodniowo od barwkompów :wink: ale może jakoś pomału nadrobimy :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...