Dizzy1972 Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 (edytowane) to ja chetnie sie przylacze jak to zrobić?? 1522045[/snapback] jesli chcesz przeniesc cale konto Space Conquerors wejdź w tego linka do statystyk teamu co podalem w poprzednim poscie i nacisnij JOIN - bedziesz musial podac ID konta :wink: Edytowane 30 Czerwca 2005 przez Dizzy1972 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 a czy przejdą wszystkie kredyty?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszeek Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 O ile mi wiadomo, NIE. Sam masz tyle kredytów ile miałeś - nic nie tracisz, ale w drużynie zaczynasz od zera. Kredyty przechodzą z konta na konto tylko w CPDN. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dizzy1972 Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 O ile mi wiadomo, NIE. Sam masz tyle kredytów ile miałeś - nic nie tracisz, ale w drużynie zaczynasz od zera. Kredyty przechodzą z konta na konto tylko w CPDN. 1522216[/snapback] dokładnie tak jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 dołączam do was! przynajmniej tu ludzie licza, a macie staty na setiatwork?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dizzy1972 Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 dołączam do was! przynajmniej tu ludzie licza, a macie staty na setiatwork?? 1522328[/snapback] mamy staty na setiatwork mielismy pierwsi w Polsce tu masz nasza stronke http://www.boinc.org.pl/ jest tam tez forum i sa raporty co tydzien :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...