Mumin1 Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Chciałbym sie wszystko dowiedziec o co chodzi z tym krosowaniem linii w neostradzie ?? Jak poznam ze linia jeszcze nie jest zkrosowana ?? Wczoraj byłem zamowic neostrade i gosc mi poweidział ze jak by czasem nie skrosowali linii to zeby do niego zadzownic i on zadziała (tylko nie weim w jaki sposob to działanie ma byc czy tylko powie tym gosciom zeby skrosowali czy do mnie przyjedzie) ?? Prosze o odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Robią przeplot kabli telefonicznych na centrali , nikt do ciebie nie będzie przychodzić . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Jak poznam ze linia jeszcze nie jest zkrosowana ??Zainstalujesz modem, zrobisz wszystko wg instrukcji, a net dalej nie będzie działał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Dioda ADSL na modemie będzie migać, lub wogóle się nie palić. Różne akcje są z tym krosowaniem. Ja musiałem czekać 3 tygodnie (!), a wiem, że ludzie czekali nawet po 2 miechy. Lepiej dzwoń do nich i interweniuj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 no ja tez czekam na "skrosowanie lini" a wie ktos cos moze o nistabilnosciach na chipsetach VIA ? mam VIA KT600 na mobo i nie wiem czego sie spodziewac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 no ja tez czekam na "skrosowanie lini" a wie ktos cos moze o nistabilnosciach na chipsetach VIA ? mam VIA KT600 na mobo i nie wiem czego sie spodziewacChyba jakiś patch jest na płytce od neo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...