lopik_ Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 czy mógłby mi ktoś tą piosenke przetłumaczyć to dla mnie bardzo ważne http://www.teksty.org/b/belindacarlisle/le...avealighton.php wielkie thx :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 pierwsza zwrotka :) pozniej niech sie inni produkuja Take my hand tell me what you are feeling understand this is just the beginning Wez moja dlon powiedz co czujesz zrozum to dopiero poczatek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Although I have to go it makes me feel like crying I don't know when I'll see you again Chociaż musze odejść Czuje się jakbym płakała Niewiem kiedy znów cie zobacze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Wielkie dzięki czekam na dalsze zwrotki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 chociaz musze isc to sprawia ze czuje sie jakbym plakal nie wiem kiedy zobacze cie znowu kochanie zostaw dla mnie swiatlo bede tam zanim zamkniesz drzwi dam ci cala milosc jaka potrzebujesz kochanie, zostaw dla mnie swiatlo poniewaz kiedy swiat mnie odbierze ty wciaz jestes powietrzem ktorym oddycham nie umiem wyjasnic, nie wiem jak daleko musze isc ale kochanie, trzymaj klucz po prostu zostaw dla mnie swiatlo tak wiem to o co prosze jest szalone moglabys isc po prostu zmecz sie czekaniem ale jesli strace twoja milosc (strace twoja milosc) wydarta przez moje pragnienie to bylby wyrzut mojego zycia (?) kochanie zostaw dla mnie swiatlo bede tam zanim zamkniesz drzwi dam ci cala milosc jaka potrzebujesz kochanie, zostaw dla mnie swiatlo poniewaz kiedy swiat mnie odbierze ty wciaz jestes powietrzem ktorym oddycham nie umiem wyjasnic, nie wiem jak daleko musze isc ale kochanie, bede trzymal klucz tylko zostaw dla mnie swiatlo tak jak iskra rozpala ciemnosci kochanie to jest twoje serce kochanie to jest twoje serce kochanie to jest twoje serce kochanie zostaw dla mnie swiatlo bede tam zanim zamkniesz drzwi by dac ci cala milosc jaka potrzebujesz kochanie, zostaw dla mnie swiatlo (kochanie zostaw dla mnie swiatlo) poniewaz kiedy swiat mnie odbierze ty wciaz jestes powietrzem ktorym oddycham kochanie zostaw dla mnie swiatlo (kochanie zostaw dla mnie swiatlo) bede tam zanim zamkniesz drzwi bede cala miloscia jaka potrzebujesz kochanie, zostaw dla mnie swiatlo (kochanie zostaw dla mnie swiatlo) poniewaz kiedy swiat mnie odbierze ty wciaz jestes powietrzem ktorym oddycham kochanie zostaw wlaczone swiatlo! dlamnie (kochanie zostaw swiatlo wlaczone pisze to pol przytomny nie obraze sie jak ktos to sprawdzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 co z tego że pół przytomny i tak masz u mnie WIELKIEGO BROWCA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...