Kaeres Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Jak macie ustawionego klienta email w T610 ? Ustawienia standardowe mi nie dzialaja. Ustawienia, ktore sam robilem (na logike) rowniez nie dzialaja. Na stronie producenta jest swietnie krok po kroczku pokazane jak sie to robi. Jest nawet konfigurator, ktory sam wysyla sms z ustawieniami, ktore sie automatycznie laduja do komorki. Wystarczy wpisywac tylko proste dane takie jak - jakie panstwo, jaka siec, jaki email oraz haslo. Reszte robi sam. Okazalo sie, ze nawet te ustawienia, ktore sam wprowadzalem sa poprawne. Klient jednak nie dziala. Prosze kogos kto ma SE T610 aby mi podal jakie ma ustawienia klienta email. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 a masz wpisane adresy serwerow w postaci IP?? ja mialem ten sam problem w t68i i kiedy je tak wpisalem smigalo wszystko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Nie, mam normalnie. Jestem w PlusGSm i mam adres przych. i wych. "mail.plusnet.pl" Wypisuje mi przy wysylaniu maila wiadomosc "zła skrzynka lub hasło" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=521...ghlight=t610+o2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Na poczta.fm to nie dziala ale na pub.pl spoko dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...