HipHopAst Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 Panowie mam problem z internet explorer. Modem sie z netem laczy poprawnie, pingi sa jak powinly byc. normalnie net mi dziala. tylko jest problem z przegladarka. Niechca otwierac mi sie strony. Wszystkie ustawienia sa w nalezytym porzadku. Mam winde XP Prof. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Sciagnij AdAware zainstaluj i pusc. Albo opisz w jaki sposob nie chca Ci sie sciagac. No i sprawdz czy nie masz jakies proxy ustawione ale jak nie grzebales to nie masz bo samo sie nie ustawilo. Mozesz jeszcze sprawdzic i wejsc na strone telnetem, laczysz sie na www.costam.pl:80, nie mamietam czy cos zwraca czy trzeba dac komende, o ile dobrze pamietam to jest to GET. Jesli Ci wtedy wysypie kod strony to wina przegladarki, jesli nie (a wszystko napewno zrobiles dobrze, w szczegolnosci uzyles dobrej komendy jesli moje GET jest zle) to wina polaczenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HipHopAst Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Jak wpisze w przegladarce, w polu adres np: wp.pl lub jakis inny, to po chwili wyskakuje mi blad, ze internet explorer nie mogl otworzyc strony wyszukiwania, lub jakis o podobnej tresci. Czasmi nic nie pokazuje, tylko tak jakbym byl w trybe ofline. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Jak wpisze w przegladarce, w polu adres np: wp.pl lub jakis inny, to po chwili wyskakuje mi blad, ze internet explorer nie mogl otworzyc strony wyszukiwania, lub jakis o podobnej tresci. Czasmi nic nie pokazuje, tylko tak jakbym byl w trybe ofline.Git, wiec zrob to co pisalem i czekaj na inne pomysly ewentualnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...