DooDah Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 chodzi mi o coolerek na ta karte Thermaltake GeForce 4 Booster, gdzoes na forum znalazlem cos o coolerch na gf 4, ale chodzilo o co innego czy crystasl orb bedzie pasowal. z postow wywnioskowalem sobie (jaki ja madry jestem:))ze najlpeszy cooler na gf 4 to wlasnie ten w/w. czy oplaca sie go kupowac??? odrazu mowie ze nie chce sie bawic woda, czy innym ustrojstwem typu cooler od proca. chodzi mi o cooler przeznaczony dla geforca. jest cos lepszego od tego thermalteka??? pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 już ktoś o to pytał (gf4 + crystal) poszukaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DooDah Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 hehs szukalem znalazlem i nawet napislaem o tym:))) ale ja nie pytam o crystala tylko o cos innego... a z tamtych odpowiedzi nie mozna sie bylo duzo dowiedziec bo CHODZILO O CO INNEGO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 już ktoś o to pytał (gf4 + crystal) poszukaj Ja o to pytałem :D A z tego co wiem to ten gf4booster jest nawet spoko [ja i tak wole crystalORBa, ładniej wygląda :D heh a radiatorki na pamiątki to se samemu zrobie] ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DooDah Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 w sumie crystal troche mnie wielkoscia odstrasz jest ladniejszy ale jakis taki maly.... no i kolor teraz mam aluminium a chrom tez ma srebrny kolor:))) a radio na pamiatki przyda sie opchne za wiecej:)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 gadacie z soba jakbyscie mieli szklane obudowy albo wcale ich nie mieli :twisted: nie lepiej cos porzadnego zalozyc, np. jakis cooler od athlona albo cos w tym stylu???? przeciez wydajniej, ciszej i taniej.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Człowieku! Przecież Ty masz Leadteka, jeżeli chodzi o chłodzenie, to lepszego nic nie znajdziesz, wśród coolerów grafiki. Leadtek ma najlepsze, największe, a crystal orb to mały, wiatraczek, podobne instaluje sobie Gainward. W dodatku jest głosny, więc nic nie zyskasz. Jeżeli chcesz porządnie schłodzić tego GF'a to proponuję zakup jednego z najlepszych wynalazków do dodatkowego chłodzenia grafiki, a mianowicie: Titan TTC-CF80A System Bracket Blower Fan. Podwójny 80x80 wentylator, montowany obok karty graficznej. Na długość chłodzi całą, a możesz go tak ustawić, żeby chłodził i górę i dół karty. 60CFM i tylko 25db głośności. Wygląda super i naprawdę zbija temperature, a najlepsze jest to, ze kosztuje 35zł. W porównaniu do ceny Crystal Orba, no i pasty (zapewne AS), to wedługm mnie się opłaca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2002 Oczywiście to samo tyczy się tego GF4 Boostera. To wcale nie jest taki dobry cooler, a do tego na 3/4 GF'ów 4 nie pasuje ... szkoda forsy na to... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 gadacie z soba jakbyscie mieli szklane obudowy albo wcale ich nie mieli ... :twisted: :D ja mam ciągle otwartą obudowę ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 gadacie z soba jakbyscie mieli szklane obudowy no ja bardzo chetnie :D , ale na razie poprzestalem na duzej szybce hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 gadacie z soba jakbyscie mieli szklane obudowy albo wcale ich nie mieli :twisted: nie lepiej cos porzadnego zalozyc, np. jakis cooler od athlona albo cos w tym stylu???? przeciez wydajniej, ciszej i taniej.... A obudowa z plexi sie podpina? :lol: :lol: A na grafie mam wentyl od cela 500 - wydajnie i cicho (7V) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DooDah Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Człowieku! Przecież Ty masz Leadteka, jeżeli chodzi o chłodzenie, to lepszego nic nie znajdziesz, wśród coolerów grafiki. Leadtek ma najlepsze, największe, a crystal orb to mały, wiatraczek, podobne instaluje sobie Gainward. W dodatku jest głosny, więc nic nie zyskasz. Jeżeli chcesz porządnie schłodzić tego GF'a to proponuję zakup jednego z najlepszych wynalazków do dodatkowego chłodzenia grafiki, a mianowicie: Titan TTC-CF80A System Bracket Blower Fan. Podwójny 80x80 wentylator, montowany obok karty graficznej. Na długość chłodzi całą, a możesz go tak ustawić, żeby chłodził i górę i dół karty. 60CFM i tylko 25db głośności. Wygląda super i naprawdę zbija temperature, a najlepsze jest to, ze kosztuje 35zł. W porównaniu do ceny Crystal Orba, no i pasty (zapewne AS), to wedługm mnie się opłaca. no to brzmi git ale gdzie ja to dostane i jak to zalozyc. chcialbym zachowac gwarancje ktora i tak poniekad juz stracilem (zmineimalem silikon na srebro) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...