metal Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 eee tam, moja życiowa rada z avatara wymiata hehehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Dijkstra, widzialem tez, ze masz jakies sliczne futrzaki, czyli koty? Jak sie wabia? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 moj kot ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 to jest powaznie twoj kot, czy tylko sciagnales AV? Moj by sie tak nie dal :> jak mu probowalem arbuza zalozyc (hahaha) tak jak mial niegdys kot pomarańczę założoną na moim AV, to Gustavek strasznie złorzeczył i nie chciał współpracować :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Dziwny jest ten konkurs :? Jak można sobie profil zmodować :?: Użytkownik ma się podkręcić na modera :? Czy o co chodzi :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Dziwny jest ten konkurs :? Jak można sobie profil zmodować :?: Użytkownik ma się podkręcić na modera :? Czy o co chodzi :?:taaaak ,..... własnie o to chodzi :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Dla mnie lipny topic, zauwazylem ze sie zmieniaja avatary i sigi ostatnio, teraz wiem dlaczego... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Dla mnie lipny topic, zauwazylem ze sie zmieniaja avatary i sigi ostatnio, teraz wiem dlaczego..... bo zupa była za słona :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 zglaszam sie do konkursu ;) nikt nie ma takiej ladnej foczki w ava ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 zglaszam sie do konkursu ;) nikt nie ma takiej ladnej foczki w ava ;)Inni mieli ładniejsze :P Promujmy trwałość av ja już z pół roku nie zmieniam :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusek Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 co Wy tam wiecie o dobrych profilach ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 moj av syci ^_^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Crazy_Ivan : ehh, mam ladniejsze na hdd (wszystko z okladek CoF :twisted: ) ale 100x100 to za malo zeby cos bylo wyraznie :P :) na razie podziwiajcie moj podpis :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 BTW. Miope, co przedstawia twój AV, bo mnie to od zawsze nutruje.Odpowiem, żeby nutrie mogły się już uspokoić. :> To celtyk, ornament po prostu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 zglaszam sie do konkursu ;)Zgłaszam się i ja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Też się zgłaszam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Ja sie zgłosze, ale poźniej :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 zglaszam sie do konkursu ;) nikt nie ma takiej ladnej foczki w ava ;)Inni mieli ładniejsze :P Promujmy trwałość av ja już z pół roku nie zmieniam :P Ja z półtora :lol: Zgłaszam się :oops: :P :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 BMW M3 CSL w awatarku :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 wiewiolka z lizackiem w avku i plómki plómkajace w rytm mojej ulubionej muzolki ;] jus mam podac adresa ? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 BMW M3 CSL w awatarku :) wie co dobre !! p.s ja tez sie przylaczam do konkursu ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 No to może i ja ?? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 plóm czy też plum oto jest pytanie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIMON Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 A moja markowa suczka BOKSERKA czyż niepiękna :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 ke?? ;] to może i ja się tutaj zaczepię...da radę... miejsce dla piżą chyba zawsze się znajdzie... nadciąga analny kamikaze... :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 ale nikt nie ma tak precyzyjnie podanej lokalizacji jak ja ;) co do AV... zbyt czesto zmieniam, zeby brac udzial w konkursie =] . Ale cos mi przyszlo do glowy. Moze by sie ktos pokusil o zrobienie galerii wszystkich awatarkow z forum? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 To ja też się zgłaszam. Trzeba być trendy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 a co autor topica rozumie przez zgranie podpisu z avatarem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 To żeby nasz podpis pasował jakoś do avatara, np. kolorystycznie, mi się to chyba udało?? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...