LPC Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 [. czy twooj avatar niepowinien byc "nieczerwony " i zacynac sie na literke n :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Ewribody rulezują z sig`ami :D Dziwię się jeszcze że jonas się nie zgłosił :lol: :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 kosmo rulez ;-) zgłaszam moją skromną kandytaturkę :-] sig zamieszczam poniżej heh ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 moj ma ok 2 lat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 o kurcze Panowie ale zajawka :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 kosmo rulez ;-) zgłaszam moją skromną kandytaturkę :-] sig zamieszczam poniżej heh ;-) forest kila zbila-> z tego co wiem Twój podpis jest nieaktualny :D Chyba jesteś zdyskwalifikowany :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Tyż się przyłącze może jakme jakieś tam miejsce :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 hehe maj folt już poprawie :-) palomino smaży się u nowego właściciela :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Mój jest niestety aktualny... :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R-PL Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 moj jest i tak najlepszy:))))))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 nie no twoj jest wypasiony ;-) zajmuje dokładnie 10 razy tyle ile treść twojego posta :-) :P :P :P :P :P :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk100 Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Liczy sie prostota a u mnie i wątek historyczny nawet jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 ale ja jestem dłużej na forum spadaj!, ja chce :lol: piwo insajd sou żarcik mi się wyostrza heh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 ke?? ;] to może i ja się tutaj zaczepię...da radę... miejsce dla piżą chyba zawsze się znajdzie... nadciąga analny kamikaze... :twisted: Nie podszywaj się ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R-PL Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 nie no twoj jest wypasiony ;-) zajmuje dokładnie 10 razy tyle ile treść twojego posta :-) :P :P :P :P :P :Pbo mi sie wielkosci niechcialo zmieniac:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 No to kto w takim układzie rozstrzygnie konkurs? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 No właśnie... trzeba będzie niektórym zrobić porządek w sigach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 jeśli już rywalizacja na zwierzątka to może i Ja się dołącze. Uwaga zły pies :wink: Bardzo niebezpieczny :lol: Zjada żywcem 8O ...muchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 nie no twoj jest wypasiony ;-) zajmuje dokładnie 10 razy tyle ile treść twojego posta :-) :P :P :P :P :P :P Właśnie. Ale zaraz się to zmieni. Cytat z regulaminu: Podpis nie powinien być wizualnie męczący dla innych użytkowników forum: maksymalna wielkość czcionki to czcionka domyślna (12), należy unikać stosowania rażących kolorów, a przy długich (np. kilkulinijkowych) podpisach zdecydować się na zmniejszenie czcionki. Tak że kolega robi podpis od nowa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 PL4Y3R-PL - nie to zeby specjalnie :-) teraz masz wypasiony,,, chyba wypadłem z rywalizacji ;-) No! chyba ze zaraz sobie napompuje podpis - i Dijkstra skomponuje mi podobny "sig niepokornych" :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 chyba widac odrazu ze nie macie ze mna szans? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 PL4Y3R-PL - nie to zeby specjalnie :-) teraz masz wypasiony,,, chyba wypadłem z rywalizacji ;-) No! chyba ze zaraz sobie napompuje podpis - i Dijkstra skomponuje mi podobny "sig niepokornych" :lol: Noo, <span style="color:red;">[ciach!]</span>ny w kosmos, taki jakby hmm, nie wiem... to jak z moddingiem obudowy alla HL2, niby taka pordzewiała a wszystkim się podoba. Twój podpis właśnie taki jest, niby ktoś go zdewastował ( no offence ) ale w sumie to nieźle wygląda :wink: forest kila zbila ile było tych piw?? ;-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Birdman - 92000kg podpisu,, ehh mam wrażenie że to sie musi urwać i się w końcu zj _ _ _ e na posty niżej :lol: only few ;-] było piw ;-] ale wspartych lepszym soczkiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Birdman - 92000kg podpisu,, ehh mam wrażenie że to sie musi urwać i się w końcu zj _ _ _ e na posty niżej :lol: only few ;-] było piw ;-] ale wspartych lepszym soczkiem nie ma szans :] ten ludzik z avatara to trzyma :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Właśnie. Ale zaraz się to zmieni.Odczuwam bojaźń. I tak miłość własna każdego jest zbyt wielka, żeby uznać czyjąś tam przewagę avatarniczo-sigową :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 ke?? ;] to może i ja się tutaj zaczepię...da radę... miejsce dla piżą chyba zawsze się znajdzie... nadciąga analny kamikaze... :twisted: Nie podszywaj się ;] Pogrążasz się. :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 To i ja się zgłaszam :) mam szanse ? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zglaszam sie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 to jest powaznie twoj kot, czy tylko sciagnales AV? Moj by sie tak nie dal :> jak mu probowalem arbuza zalozyc (hahaha) tak jak mial niegdys kot pomarańczę założoną na moim AV, to Gustavek strasznie złorzeczył i nie chciał współpracować :>Eee to nie moj [; nie mam kota. Kiedys miale ale mi uciekl :D znaczy sie nei wrocil wieczorem i tyle go widzialem... :cry: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 i tak nikt nie ma ze mna szans ... :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...