Buzzy Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 A ja ze swoim nowym avatarem też moge wziąć udział? :> AEHhea ;] chyb se wyciagne ksiazeczke do origami i zaczne coś ciachac :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Może ja:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 A ja ze swoim nowym avatarem też moge wziąć udział? :> Nie żebym się podlizywał..... Ale co za fantastyczny profil... Ten sposób wyrażenia swoich poglądów, te uczucia, emocje. To jest wspaniałe! Genialne...Fantastyczne... Lisek jest niesamowity... Panowie czepki z głów o to geniusz... No ok.... To Lisek moge być już moderatorem? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Okej, przekonałeś mnie :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 zmiana ava, jak sie podoba? :> lepszy niz poprzedni ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 A mój :lol: Zgłaszam uczestnictwo w tymze oknkursie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Heh, ja za to mam ręcznie samemu robiony (rysowany) a nie skopiowany :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 CePeK hehe moj nie jest z nikad skopiowany :P z lupa nie znajdziesz takiego w necie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demaxius Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 ja uważam mimowszytsko, ze zdjącie swojego bynajmniej pupila najlepiej wygląda :P, u mnie mój pchlarz, ,,marki" :lol: colie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Heh, ja za to mam ręcznie samemu robiony (rysowany) a nie skopiowany :P Plóm na czapce to dodatkowe punkty :wink: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Wpisujcie się i nakłaniajcie inne osoby które waszym zdaniem mają szanse na jakieś miejsce, bo jeżeli konkurs ma się odbyć, to osoby które wezmą w nim udział zostaną wytypowane z tego topica Właśnie uzgadniam z moderami reguły konkursu i ewentualne nagrody. Jeżeli tylko coś zostanie zadecydowane, dowiecie się o tym w tym temacie. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Może mój avatar za to, że ... jego piękno mogą dostrzec tylko użytkownicy Porządnych Przeglądarek. :mrgreen: IE * Firefox / Opera ____ * IE nie potrafi poprawnie wyświetlać częściowo przeźroczystych obrazków png. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Bo ie jest ułomne i nie wyświetla przezroczystości w png. Kiedyś dojście co jest nie tak zajęło mi pół dnia bo niby wszystko było ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Dalem Wam sie pocieszyc ale teraz wkraczam ;]]]]]]]]] :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 OK.... to jakie są nagrody za pierwsze miejsce :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 wiadro bananow , zepsuty toster i wycieczka po kaukazie w koszulce i love putin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 mega nagrody :) Kiedy wyniki?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 To moze ja tez sie zgłosze:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SentineL Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 Ja też :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 No to co? Wygrałem już? :lol: Podawac już adres na te nagrody czy prześlecie mi je na meila lub SMS? :wink: :lol: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Witam :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 mechl!k -> Wygrałeś tylko musisz wysłać sms pod nr 79xx o treści "Tweka" w celu potwierdzenia tożsamości i odpowiedzenia na 3 proste pytania zawartę w sms`ach zwrotnich(odpowiedzi wysyłasz pod ten sam numer), to otrzymasz nagrodę w postaci czarno białego małego logo do komórki, z napisem Twojego operatora... Gratulujemy wygranej i Życzymy kolejnych sykcesów ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phase Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 fyi nagrody juz sa w drodze do mnie:> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Cóż. Ja bym zrobił kategorie: Najbardziej funkcjonalny Najładniejszy Najbrzydszy Najśmieszniejszy Najbarzdiej absurdalny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 co sądzicie o moim nowym avatarku?? :lol: syci?? ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 ej co jest ?? konkurs trwa 13 dni a mi jeszcze nagrody nie doszły !! :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Mój avatar jest uroczy, odzwierciedla moje zainteresowania poprostu jest najlepszy. Skromność to jest ta cecha ...i ja ją posiadam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Cóż. Ja bym zrobił kategorie: Najbardziej funkcjonalny Najładniejszy Najbrzydszy Najśmieszniejszy Najbarzdiej absurdalny I po co? :wink: I tak już wszystkie nagrody mam w kieszeni.... RAZOR: Jam nie godny.... :lol: Ekhm.... A masz może dalsze częsci avataru? :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 A ja niezmienial avatara na jakis tam konkurs. :P Bo i tak mam zajefajnego. :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 no wlasnie zaobserwowalem mode na zmienianie av pod konkurs :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...