??????? Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 To moze ja tez sie zgłosze:)to i ja sie zglaszam :F :F jak sie konkurs zacznie to zeby wam przykrosci nierobic zmienie na inny ;) ;) wiec sie niemartwcie :-) macho ? one nie zaszybko sie ruszaja ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Nagrod dla Was nie bedzie bo ja wgralem ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 przynajmniej jasno postawil sprawe rednacz :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Kto założył temat niech przyznaje nagrody :D Niech się spieszym, bo mnóstwo ludzi już czeka :lol: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Nagrod dla Was nie bedzie bo ja wgralem ;>Co wygrałeś? Opowiedz! :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Ehhh, jakoś nic nie idzie załatwić z niektórymi moderami, nie odpisują na PW... a już od poniedziałku mnie nie będzie przez kilka dni. Dziś napisze do kilku innych, mam nadzieje że odpowiedzą, formułke konkursu już mam, będzie to mniej więcej tak wyglądać: Po pierwsze potrzebuje właśnie 3 moderów do jury. Będą oni brali udział tylko w pierwszym etapie - selekcji najlepszych osób z tego topica. Każdy moder odda głos na 25 najlepszych w/g niego profili i do następnego etapu przejdą te które powtarzają się u conajmniej dwóch. Także nieznana jest ilość osób które dostaną do drugiego etapu. A po tym pójdzie już jak z górki: 1 etap. pierwszy topic(ten aktualny) - typowanie 25 os w/g zasady że dojść do następnego etapu może ta która powtarza sie u 2 jurorów 2 etap. ankieta z 25 os. - 3 dni każdy* typuje swoją osobe, wybieramy 10 które otrzymały najwięcej głosów 3 etap. ankieta z 10 os. - 2 dni każdy* typuje swoją osobe, wybieramy 3 które otrzymały najwięcej głosów 4 etap. FINAŁ - ankieta z 3 os. - 2 dni każdy* typuje swoją osobe, wybieramy zwycięzce * - każdy, czyli wszyscy chętni zarejestrowani użytkownicy, łącznie z chętnymi moderami Czyli 1 etap jest dalszym ciągu rozgrywany, kiedy uda się przejść do drugiego?? Tego niestety narazie nie wiem. Mam nadzieje że uda się rozstrzygnąć ten konkurs do końca lipca :? PS. Ja w sumie też moge brać udział, moim zadaniem jest tylko i wyłącznie zakładanie kolejnych topiców z ankietami, nic nie będe wybierał :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 PS. Ja w sumie też moge brać udział, moim zadaniem jest tylko i wyłącznie zakładanie kolejnych topiców z ankietami, nic nie będe wybierał :wink:Cóż za skromnosc :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 No to liczba uzytkownikow wzrosnie z 16712 do ~20000. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek OC Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Dobra nie zaszkodzi mi się zgłosić :banan: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 no sa zasady. count me in :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Dobra zasady już znamy...A co z nagrodami :?: :twisted: ;) Update: A jak Wam się podoba mój nowy podpis :twisted: -> No to pierwszy etap mam za sobą 8) :lol: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carno Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 heh, założe się że nie dojdzie do finału... :twisted: ale piszę sie na to :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Ehhh, jakoś nic nie idzie załatwić z niektórymi moderami, nie odpisują na PW...:? Uwagę wojsa z poprzedniej strony przemyślałeś? I powtórzę: jeżeli to ma mieć ręce i nogi, to należałoby uwzględnić nie tylko tych userów, którzy zgłosili się w tym topiku (bo część zrobiła to dla śmiechu, a nie dlatego, że uważają, że rzeczywiście mają ładny profil), ale również innych, wyłowionych na forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Ehhh, jakoś nic nie idzie załatwić z niektórymi moderami, nie odpisują na PW...:? Uwagę wojsa z poprzedniej strony przemyślałeś? I powtórzę: jeżeli to ma mieć ręce i nogi, to należałoby uwzględnić nie tylko tych userów, którzy zgłosili się w tym topiku (bo część zrobiła to dla śmiechu, a nie dlatego, że uważają, że rzeczywiście mają ładny profil), ale również innych, wyłowionych na forum. Można założyć topic ze zgłoszeniami (TYLKO zgłoszeniami) ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Można założyć topic ze zgłoszeniami (TYLKO zgłoszeniami) ;)J-A-J-O tak planował swego czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Ja tez sie przylaczam do konkursu (moze wygram :D ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 ja tez chce .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Ehhhh, nie dostałem odpowiedzi do dziś, a jutro mam wyjazd.... :( No nic, postaram się wstąpić do cafe i sprawić żeby konkurs wkońcu ruszył z martwego punktu w którym się właśnie znajduje. Jednego możecie być pewni, KONKURS DOJDZIE DO KOŃCA :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 a jak moj av :?: <--------------- kto zgadnie co to jest :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 [...] <--------------- kto zgadnie co to jest :?: Autoportret :?: ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 zmutowany glut :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 (moze wygram :D ) nie.... Twoj podpis jest zbyt oczojebny ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Cóż. Ja bym zrobił kategorie: Najbardziej funkcjonalny Najładniejszy Najbrzydszy Najśmieszniejszy Najbarzdiej absurdalny I po co? :wink: I tak już wszystkie nagrody mam w kieszeni.... RAZOR: Jam nie godny.... :lol: Ekhm.... A masz może dalsze częsci avataru? :twisted: Narazie zbieram materiały.... :lol: :twisted: :lol: (nie chwaląc się- jak zawsze - dodam że avatarka mam od samego początku i nigdy go nie zmienię) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 (moze wygram :D ) nie.... Twoj podpis jest zbyt oczojebny ;-) Taki mial byc :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Taki mial byc :DUważaj bo dostaniesz banana...za kryptoreklamę...(Żarówek Osram ;) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Taki mial byc :D festyn czy totalny chill out?? :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Taki mial byc :D festyn czy totalny chill out?? :] osooo choziii ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtowiczt Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Noooo, który z userów oprze się urokowi Heather z SH3 ? Mam jeszcze w zanadrzu Stalina :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Ekhm...Jakby to powiedzieć, aby nikt nie dostał zawału...Ale muszę "Chyba już po konkursie..." :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mevius Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 ja mam łady podpis i avatar! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...