shade Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 av handmade =] z nudow tez sie zglosze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Mam 2 uwagi: Ofcourse powinno być zabronione głosowanie na siebie. Mam pomysł na nagrode: Moze 3 pierwsze miejsca w konkursie beda miały, np do konca wakacji, dopisek do profilu, tzn koło uczestnik,było by info ze zdobył 1, 2, 3 msc... Moze nic specjalnego ale zawsze jakis bonus jest ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Bez kitu, dogadać się tu z niektórymi osobami wogóle nie idzie. Teraz nie jestem w wawie to ciężko mi cokolwiek załatwiać.Ale wracam niedługo i postaram się przyśpieszyć ten konkurs. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Nie wiem coś się tak uczepił administracji forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 a co powiecie na mojego avatarka ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 a co powiecie na mojego avatarka ;)Nic, mój i tak jest najfajniejszy :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 a co powiecie na mojego avatarka ;)Nic, mój i tak jest najfajniejszy :wink: Nie,spójrz na mój... :wink: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca_18 Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 a co powiecie na mojego avatarka ;)Nic, mój i tak jest najfajniejszy :wink: Nie,spójrz na mój... :wink: :lol: eeee tam, moj i tak wymiata :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 mój za to pokazuje życiową prawde :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 EEE tam nie znacie sie mój jest hiperduper zajefajny i tyle :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 I tak jonas wygra :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 I tak jonas wygra :wink:Romet Goldwing wymiata :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Ja wygram! Cholera! Jakis konkurs w zyciu musze wygrac! ::cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 To ja też się zgłaszam do konkursu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 i jak moze byc?!?!??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Hmm, jakies male szanse za avatara ... ? :wink: Tylko mi nie piszcie, ze to gira ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Sorry, ale nie rozumiem, dlaczego w pierwszym etapie uczestników mają wybrać moderatorzy... IMO to głupota jest :roll: 1. Nie sadze, aby komuś z grona moderskiego sie chciało. 2. Moderatorzy przecież również biorą udział w konkursie, więc to nie fair. IMHO pierwszy etap powinien wyglądać tak, że wszyscy użytkownicy forum zgłaszają swoje, bądź innych kandydatury (czyli jeżeli komuś spodoba się jakiś profil, to może zgłosić tą osobę), a potem zrobić te kilka ankiet. Jak uważacie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 to jest gira!:) jaki numer!?? bo jebia jak piecdziesiatki! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 50 8O No co ty - mam 42 I TO NIE JEST ZADNA GIRA ! Tylko sexowna, muskularna, zadbana, wlochata meska stopa ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 ale ty jestes pedant!:) heheheh 42 taka mala!???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 pcmax: zaraz się pożegnasz za słownictwo. Ostrzeżenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 ok! przeciez to nie bylo nic zlosliwego! przeciez nawet dalem usmieszka!:) co wy jestecie tacy malowyluzowani!??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Nie mówię o złośliwości a o słownictwie - przeklinaniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 czy to bylo przeklenstwo!??? jezeli tak to najmocniej przepraszam XOR'a!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 to jest gira!:) jaki numer!?? bo <font color=red>[ciach]</font> jak piecdziesiatki! Tak się składa, że dobrze wiem co jest pod [ciach]em. I mówię o przeklinaniu. Zaraz sobie odpoczniesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 nie! nie chce odpoczac! przeprosilem! i to sie juz na 1000000% nie powtorzy!!! obiecuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyferencjal Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 Też się zgłaszam! To właśnie po dwóch takich zostałem "muszelką" jednej z imprez. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=SeReWkA= Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 Mówimy o AV czy o całym profilu ? I tak nie che się zgłosić ;) ............ bo bym wygrał :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 A ja mam to w d...ie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...