tarpaN Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Jak ktoś zakłada sobie 1000 kont żeby na siebie zagłosować to pewnie że wygra :lol:nie wiem jak wy ale ja juz zaczalem :legal: J-A-J-O pozdrawiam i zycze powodzenia w realizacji ciekawego pomyslu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 zgodziłem się na niekonwencjonalny pomysł und3r'a Znaczy, że robimy po mojemu? :D (Ale dlaczego mój pomysł jest niekonwencjonalny? :lol: ) Powtórze zatem raz jeszcze:] 1 - Wszyscy, którzy w tym topicu wyrażą swoja chęć kandydatury, automatycznie zostaja zapisani do konkursu. 2 - Ustalamy czas, w którym topic ów zostanie zamkniety, co oznaczać bedzie tym samym początek rywalizacji;] (po zamknieciu tego topicu nie bedzie sie już można zgłosić) 3 - Zakładamy nowy topic, gdzie wymienieni zostana wszyscy, którzy sie zgłosili. 4 - Każdy z uczestników pisze tam jednego posta, w którym moze postarać sie przekonać innych, dlaczego maja głosować na niego (to po to, żeby w topicu zgromadzić profile wszystkich, którzy sie zgłosili). Będzie to jednocześnie potwierdzenie chęci uczestnictwa w konkursie. 5 - Robimy ankiete nr 1, która wyłoni 10 osób (lub więcej, to sie uzgodni). 6 - Potem z tych 10 wybieramy 3 (również za pomoca ankiety - żadnych jurorów) 7 - Robimy ankiete finałową:] Oczywiście powyższy regulamin może jeszcze ulec zmianom, a nawet całkowitemu unieważnieniu:] :lol: Przydałby sie też moder, który mógłby pomóc w organizacji konkursu (tzn. w odpowiednim momenice zamykać topici itp.). Mam nadzieje, ze w końcu uda sie znaleźć kogoś takiego. :D Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 jako nagrode proponuje wycieczke wokol pokoju i szklanke wody wzglednie herbaty :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Lepiej pieszą wycieczką w dowolne miejsce Europy. Wyżywienie i noclegi na koszt własny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dla pierwszych 3 osob komp J-a-j-o'wy na częsci ! :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 w nagrode tygodniowy nocleg w 5 gwizdkowej piwnicy w domu za czasow II wojny swiatowej :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dla pierwszych 3 osob komp J-a-j-o'wy na częsci ! :lol: :lol: :lol: Łee..... to ja sie wypisuje z konkursu.... :wink: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Hmmm :-] a coo z konkursem ? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Nie wiem, J-A-J-O gdzieś przepadł:> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 sprawdzimy kiedy się sam znajdzie hehe ;-) dzisiaj byl na forum.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 A ja i tak jetem najlepszy :P :P :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii WYGRAŁEM wlasnie odebrałem wygrana , ztjuningowany toster z pleksy z katodami revolteca no i 2 bilety na wycieczke rowerowa do okoła pustyni gobi !! reed jedziesz ze mna ? wenzyki beda za nas pedałowac :lol: spowrotem mozemy zaczaczyc o kongo na cyc indyka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sstary Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Ja uważam że to wlaśnie ja powinienem wygrać, bo mam najładniejszy obrazek :P każdy amator komandosków się ze mną zgodzi :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Ehh, Sorry, miałem ostatnio troche spraw na głowie - złożenie kilku kompów, wyjazd w szkole itd. Właśnie zaczynam spisywać ludzi do których napisze PW z informacją o konkursie, nie wiem ile mi to zajmie, ale osób jest napewno wiecej niż 50, udział wezmą ci którzy mi odpiszą - tak by troche was odpadło, robienie ankiety z ponad 50 luda mi się nie widzi :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Ja tez chce brac udzial w konkursie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 no w sumie ja tez :-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 eno ja tesz sie pisze... ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 no to ja tez :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 skończmy już te podchody, dajcie nagrode i po zabawie .. :lol: wchodzę jak stoję :-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 No czyli gdzieś w przyszłym roku bedą eliminacje... ;) Za dwa lata finał.... ;) A wygrany bedzie wybrany gdzieś w granicach wprowadzenia do Polski Euro... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 No czyli gdzieś w przyszłym roku bedą eliminacje... ;) Za dwa lata finał.... ;) A wygrany bedzie wybrany gdzieś w granicach wprowadzenia do Polski Euro... :D To spróbuj cwaniaku sam coś takiego zorganizować bez niczyjej pomocy - bo tak własnie ja działam. Wyobraź sobie że ja też mam zajęcia prócz organizowania tego konkursu - a za to nikt mi nie płaci, robie to z własnej woli. Pozatym nie wszystko jest zależne odemnie, niektórzy potrzebni ludzie nie odpisują na PW, a jak już to nic nie wynika z tego co piszą. Po spisaniu osób z pierwszych 5 stron wyszło ich 91 i co ty na to??!!?? A teraz pomyśl że mam kolejne 5 stron do przejrzenia a potem musze pisać do wszystkich PW. Masz jeszcze jakieś ciekawe teksty?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Żebyś wiedział że mam... 8) Po pierwsze: Jest to chyba najbardziej....... po<span style="color:red;">[ciach!]</span>y (lekko mówiąc) konkurs... Od początku wiedziałem że nic z tego nie bedzie... :lol: Po drugie: 3/4 ludzi traktuje ten tema tak J-A-J-A więc nie wiem po co się tak starasz, koleszzzko... 10 stron tematu i co? [gluteus maximus].. nic... :lol: Po trzecie: A jak myślisz - czemu Ci nie odpisują? Proste: bo nie traktują Twojego konkursu (w sumie to Ciebie raczej Też) poważnie... Hehehe.... mam pisać dalej? Czy "kończyć i wstydu oszczędzić"? :roll: Cfaniaczkó.... :lol: P.S. I wymyśliłem kolejny teamt w tym stylu: Na najładniejszą ilość postów.. albo Najładniejsza konkurs... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 w takim tempie to ten konkurs sie do konca roku nie rozstrzygnie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Szczerze mowiac, to ja bym finał zrobił właśnie w sylwestra :lol: W koncu to jest konkurs na profil roku, no nie?:> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Szczerze mowiac, to ja bym finał zrobił właśnie w sylwestra :lol: W koncu to jest konkurs na profil roku, no nie?:> Wow... wymyśliłeś kolejny konkurs do zrealizowania... :D Profil Roku! - brzmi pięknie... :lol: A ten konkurs jest na Najładniejszy Profil - to już różnica.... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Żebyś wiedział że mam... 8) Po pierwsze: Jest to chyba najbardziej....... <font color="#FF0000">[ciach!]</font> (lekko mówiąc) konkurs... Od początku wiedziałem że nic z tego nie bedzie... :lol: No to pokazałeś mi że mało wiesz, bo konkurs wcześniej czy później dojdzie do finału. Po drugie: 3/4 ludzi traktuje ten tema tak J-A-J-A więc nie wiem po co się tak starasz, koleszzzko... 10 stron tematu i co? [gluteus maximus].. nic... :lol: Możliwe, to się jeszcze okaże jak będą odpisywać na PW, zobaczymy ile potwierdzeń dostane - teraz nic nie mówie bo sam się moge przejechać :wink: Po trzecie: A jak myślisz - czemu Ci nie odpisują? Proste: bo nie traktują Twojego konkursu (w sumie to Ciebie raczej Też) poważnie... Hehehe.... mam pisać dalej? Czy "kończyć i wstydu oszczędzić"? :roll: Cfaniaczkó.... :lol: Już odpisali, tyle że miesiąc temu, a ja potrzebuje potwierdzenia że o tym nie zapomnieli - nieważne, jakoś sobie z tym poradze P.S. I wymyśliłem kolejny teamt w tym stylu: Na najładniejszą ilość postów.. albo Najładniejsza konkurs... :lol: No to jedziesz, zakładaj topic i organizuj konkurs, wydaje mi się że konkurs "Na najładniejszą ilość postów" jest akurat na twoim poziomie :wink: Pozdro dla ciebie, a tak wogóle to chcesz brać udział czy nie?? Bo z tego co piszesz wynika że nie. A nagrody będą, będą, będą - napewno! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Jeszcze jedno: Zamiast krytykować moglibyście pomóc jak und3r, wziął on na swoje plecy część obowiązku i powysyła PW do niektórych osób. Pozdro und3r 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Ej no, to miała być niespodzianka :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 W tym topicu swoją chęć uczestniczenia w konkursie zgłosiło 135 os. zaraz jeszcze sprawdze czy nie przepisałem kogoś po 2 razy PS. Teraz będe informował was na bierząco co się dzieje PS2: wie ktoś czy jakiś program jest w stanie uporządkować alfabetycznie podane przezemnie wyrazy?? Szukam właśnie w Exelu 2003 i znaleźć nie moge Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 PS2: wie ktoś czy jakiś program jest w stanie uporządkować alfabetycznie podane przezemnie wyrazy?? Szukam właśnie w Exelu 2003 i znaleźć nie mogeZadzwoń do microsoftu i spytaj się do czego słuzy funkcja sortowania :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...