J-A-J-O Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Po ułożeniu listy alfabetycznie (dokładność do 1szej litery) wyszło że mamy 110 ludzi, którzy wpisali się w tym temacie. Oto ich lista: A AndrzejGolota AKa B Buzzy booster birdman burro baca_18 Buziak bartool C Crazy_Ivan CHECK-IT Chaos CePeK Carno D Dijkstra dzi demaxius Dyferencjal E F frstjob forest kila zbila Feluke fenriz G Grinch grzesiu gnz GuC!o^ Gua H hancock hajper Hanu I IGI J Jodlasty jakac jonas K KiloBajt kosmo kazik2000 Kwiecień kapi32 Kat_666 L LPC Leborg lukasrz lopo Lisek lspider M Miope makakus MeHow metal Mysterio mechl!k Macho Maciek OC MARIOSKARPA Mevius Marcin_gps Mia Mutos mlun Mirhel N n0rbi Neon69 Niemiec Nexer O P ParanoiK pit Pocahontas Pr0^^ | LoleX* piaskoon PL4Y3R-PL paulo phase Pietia(lania) pcmax paprotek Q qbusek R rcube radzio_ R.i.P. RAZOR reed S sgj srekal34 Sid slavOK SentineL szwistak shade SpiderMAN Sou sstary sectOr T TOMAHAWK_ TIMON tarpaN U und3r V Varrol W Walker3d wunat wilk100 wronka wojs wojtowiczt X xor Y Yeti Z Zoltar Inne ??????? [M]aRoo =SeReWkA= Rozsyłaniem PW zajme się pod wieczór, także to tego czasu macie jeszcze czas na ewentualne zgłoszenia. Tym razem nie wystarczy jednak wpis w temacie, prosze o PW do mnie. Myśle że nikogo nie pominąłem, jeżeli jednak tak się stało prosze o PW PS. Robiłem wszystko ręcznie więc niech nikt mi nie mówi że się nie staram :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Ja się zgłosiłem 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 Fajnie, że nie przekręciłeś mojego nick'a. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Mam problem z wysyłaniem tych PW, forum na moim łączu (Chello 768kb/s) chodzi poprostu tragicznie, strony odświerzają się po kilka minut. Spróbuje wieczorem EDIT: hmm, teraz pokazuje mi sie komunikat przy prawie każdym z was "taki użytkownik nie istnieje" ....No nic, spróbuje za jakieś 2 godzinki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 RESPECT j-a-j-o za wytrwałośc w organizowaniu tego.... fajnie że nie zrezygnowałeś pomimo komentarzy coponiektorych urzyszkodników. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 THX, forum już dobrze działa, zabieram się za wysyłanie PW. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 SPROSTOWANIE Przez moją nieuwage, do części z was dotrze PW, w któym jest napisane że termin przyjmowania zgłoszeń kończy się w tą niedziele (26 września). Jest to błąd, bo ustaliliśmy z und3rem że termin ostateczny to 1 października. Przepraszam wszystkich którzy dostali złego PW i mam nadzieje że nie przystworzy wam to problemów. PS. Już wysłałem wszystko :D Wielkie dzięki dla und3ra który odciążył mnie w wysyłaniu tych PW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Mnie prosze o wypisanie z konkursu :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Ja mam motyw wędrowca w av - to ile punktów mi żiri za to da? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Pockahontas - ok, ale nie wiem czemu.... Mysterio - całe forum będzie jury... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 a jednak konkurs bedzie :) a juz myslalem ze sobie dales siana. GRATULUJE CIERPLIWOSCI :) ps: ja sie wpisuje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Pewnie, ze bedzie, yhyhy:] Ale to tylko dzieki mojemu wsparciu duchowemu :lol: ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Taaaaa :D, a dla niedowiarków napisze że do dziś dostałem już 35 potwierdzeń od osób które chcą brać udział w konkursie... Hmm, to jak to było z tym nie braniem mnie na poważnie?? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 ja nie biore tego na powaznie, ale na pm odpowiedzialem. moze tchnie to troche zycia w te nudy panujace na forum ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 ja nie biore tego na powaznie, ale na pm odpowiedzialem. moze tchnie to troche zycia w te nudy panujace na forum ;)Właśnie takie jest zalożenie:] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 Widzę, że konkurs dojrzewa. Ja będę tym nieszczęsnym moderem (co mnie podkusiło, aby się zgodzić), który klei durnia :wink: , tj. przykleja, odkleja, wywala bzdurne posty z ankiet i takie tam. Innymi słowy uprawia popularny moderatorski terror. :wink: I to wszystko na żądanie tych dwóch typków: J-A-J-O i und3r. :wink: Może dać im bana :?: Będzie spokój. :wink: BTW, co to się porobiło :?: 8O Kto tu w końcu jest moderatorem :?: 8O A tak na poważnie, to potrzebuję jeszcze jakiegoś chętnego modera do zastąpienia mnie w niektóre weekend'y, gdyby wystąpiła taka potrzeba. Czasami wyjeżdżam na całe trzy dni, w miejsce, gdzie nie mam dostępu do netu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 Widzę, że konkurs dojrzewa. Ja będę tym nieszczęsnym moderem (co mnie podkusiło, aby się zgodzić), który klei durnia :wink: , tj. przykleja, odkleja, wywala bzdurne posty z ankiet i takie tam. Innymi słowy uprawia popularny moderatorski terror. :wink: I to wszystko na żądanie tych dwóch typków: J-A-J-O i und3r. :wink: Może dać im bana :?: Będzie spokój. :wink: BTW, co to się porobiło :?: 8O Kto tu w końcu jest moderatorem :?: 8O A tak na poważnie, to potrzebuję jeszcze jakiegoś chętnego modera do zastąpienia mnie w niektóre weekend'y, gdyby wystąpiła taka potrzeba. Czasami wyjeżdżam na całe trzy dni, w miejsce, gdzie nie mam dostępu do netu. Weekendy spędzam na Tweaku.pl, więc czasu mam pod dostatkiem. I bardzo chciałbym pomóc :wink: Prosze , prosze , prosze :plum: i nie jestem za blurpem :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 Za późno, xan będzie mnie wspomagał. Także musisz poczekać do następnego naboru moderatorów. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 szkoda :( może chociaż na pocieszenie konkurs wygram 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 a 2 miejsce cie zadowoli ? bo wiesz, pierwsze już zarezerwowane.... 8) J-A-J-O i sikor - dajcie znać czy doszły do was te przelewy na konto - klient płaci klient wymaga, i pamiętajcie, nie wystarczy miejsce na podium, ma być 1 :P :twisted: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 no doszlifowalem profil i sie zapisalem :) mam nadzieje ze sie podoba :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 no doszlifowalem profil i sie zapisalem :) mam nadzieje ze sie podoba :Pmoj najladniejszy, bo jest w nim shuttle swiecacy w UV. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 no doszlifowalem profil i sie zapisalem :) mam nadzieje ze sie podoba :Pmoj najladniejszy, bo jest w nim shuttle swiecacy w UV.ostro :o ja do swojego siga chyba jakas katode wstawie zeby ladnie swiecil ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 INFORMACJA Panowie, panie, na dowód, iż konkurs jest jak najbardziej poważny chciałem wam powiedzieć, że za zajęcie 1szego miejsca przewidziana jest nagroda materialna! Jednak nie spodziewajcie się nie wiadomo czego - prawdopodobnie będzie to jakiś cooler. Za 2 kolejne miejsca jak już wspomniałem nagrodami będą teksty pod napisem "uczestnik" - narazie też dokładnie nie wiem jakie Myśle że jak na pierwszy raz nagrody są całkiem przyzwoite, kto wie może w następnej odsłonie (jeżeli wogóle taka bedzie) będzie już cały komputer :lol: :lol: :lol: PS. 40 zgłoszeń and caunting :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 coolery? hehe, az tak powaznie :) mhmmmm... nie spodziewalem sie ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 nagrody materialne.... tego to sie nie spodziwalem :zonk: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 I to wszystko na żądanie tych dwóch typków: J-A-J-O i und3r. O przepraszam. TYLKO na moje żadanie :lol: , J-A-J-O w to nie mieszaj, on jest niewinny :lol: - działalem z zaskoczenia:] Panowie, panie, na dowód, iż konkurs jest jak najbardziej poważny chciałem wam powiedzieć, że za zajęcie 1szego miejsca przewidziana jest nagroda materialna! Jednak nie spodziewajcie się nie wiadomo czego - prawdopodobnie będzie to jakiś cooler. 8O Zaraz, zaraz... Dlaczego ja nic o tym nie wiem?? Co to w ogóle ma być?! :lol: Mam nadzieje, że ktoś mi to wyjaśni ;) Ps. Mam świetny pomysł co do zasad konkursu, ale to bedzie niespodzianka ;) :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Coraz lepiej to wyglada ( dobra robota ) A jak narazie profil paprotka n1 :) . ( J-A-J-O tez niezly :) ) POzdrawiam . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Coraz lepiej to wyglada ( dobra robota ) A jak narazie profil paprotka n1 :) . ( J-A-J-O tez niezly :) ) POzdrawiam . o kurde, dzieki xan :) tez uzywasz SubSilver? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Prosze mnie również dopisać do konkursu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...