Skocz do zawartości
J-A-J-O

Konkurs na najładniejszy profil użytkownika "[..]"

Rekomendowane odpowiedzi

Po ułożeniu listy alfabetycznie (dokładność do 1szej litery) wyszło że mamy 110 ludzi, którzy wpisali się w tym temacie.

Oto ich lista:

A

AndrzejGolota

AKa

B

Buzzy

booster

birdman

burro

baca_18

Buziak

bartool

C

Crazy_Ivan

CHECK-IT

Chaos

CePeK

Carno

D

Dijkstra

dzi

demaxius

Dyferencjal

E

F

frstjob

forest kila zbila

Feluke

fenriz

G

Grinch

grzesiu

gnz

GuC!o^

Gua

H

hancock

hajper

Hanu

I

IGI

J

Jodlasty

jakac

jonas

K

KiloBajt

kosmo

kazik2000

Kwiecień

kapi32

Kat_666

L

LPC

Leborg

lukasrz

lopo

Lisek

lspider

M

Miope

makakus

MeHow

metal

Mysterio

mechl!k

Macho

Maciek OC

MARIOSKARPA

Mevius

Marcin_gps

Mia

Mutos

mlun

Mirhel

N

n0rbi

Neon69

Niemiec

Nexer

O

P

ParanoiK

pit

Pocahontas

Pr0^^ | LoleX*

piaskoon

PL4Y3R-PL

paulo

phase

Pietia(lania)

pcmax

paprotek

Q

qbusek

R

rcube

radzio_

R.i.P.

RAZOR

reed

S

sgj

srekal34

Sid

slavOK

SentineL

szwistak

shade

SpiderMAN

Sou

sstary

sectOr

T

TOMAHAWK_

TIMON

tarpaN

U

und3r

V

Varrol

W

Walker3d

wunat

wilk100

wronka

wojs

wojtowiczt

X

xor

Y

Yeti

Z

Zoltar

Inne

???????

[M]aRoo

=SeReWkA=

Rozsyłaniem PW zajme się pod wieczór, także to tego czasu macie jeszcze czas na ewentualne zgłoszenia. Tym razem nie wystarczy jednak wpis w temacie, prosze o PW do mnie.

Myśle że nikogo nie pominąłem, jeżeli jednak tak się stało prosze o PW

PS. Robiłem wszystko ręcznie więc niech nikt mi nie mówi że się nie staram :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam problem z wysyłaniem tych PW, forum na moim łączu (Chello 768kb/s) chodzi poprostu tragicznie, strony odświerzają się po kilka minut.

Spróbuje wieczorem

EDIT: hmm, teraz pokazuje mi sie komunikat przy prawie każdym z was "taki użytkownik nie istnieje" ....No nic, spróbuje za jakieś 2 godzinki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SPROSTOWANIE

Przez moją nieuwage, do części z was dotrze PW, w któym jest napisane że termin przyjmowania zgłoszeń kończy się w tą niedziele (26 września). Jest to błąd, bo ustaliliśmy z und3rem że termin ostateczny to 1 października.

Przepraszam wszystkich którzy dostali złego PW i mam nadzieje że nie przystworzy wam to problemów.

PS. Już wysłałem wszystko :D

Wielkie dzięki dla und3ra który odciążył mnie w wysyłaniu tych PW

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę, że konkurs dojrzewa.

Ja będę tym nieszczęsnym moderem (co mnie podkusiło, aby się zgodzić), który klei durnia :wink: , tj. przykleja, odkleja, wywala bzdurne posty z ankiet i takie tam. Innymi słowy uprawia popularny moderatorski terror. :wink: I to wszystko na żądanie tych dwóch typków: J-A-J-O i und3r. :wink: Może dać im bana :?: Będzie spokój. :wink:

BTW, co to się porobiło :?: 8O Kto tu w końcu jest moderatorem :?: 8O

A tak na poważnie, to potrzebuję jeszcze jakiegoś chętnego modera do zastąpienia mnie w niektóre weekend'y, gdyby wystąpiła taka potrzeba.

Czasami wyjeżdżam na całe trzy dni, w miejsce, gdzie nie mam dostępu do netu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę, że konkurs dojrzewa. 

Ja będę tym nieszczęsnym moderem (co mnie podkusiło, aby się zgodzić), który klei durnia :wink: , tj. przykleja, odkleja, wywala bzdurne posty z ankiet i takie tam. Innymi słowy uprawia popularny moderatorski terror. :wink: I to wszystko na żądanie tych dwóch typków: J-A-J-O i und3r. :wink: Może dać im bana :?:  Będzie spokój. :wink:

BTW, co to się porobiło :?:  8O Kto tu w końcu jest moderatorem :?:  8O 

A tak na poważnie, to potrzebuję jeszcze jakiegoś chętnego modera do zastąpienia mnie w niektóre weekend'y, gdyby wystąpiła taka potrzeba.

Czasami wyjeżdżam na całe trzy dni, w miejsce, gdzie nie mam dostępu do netu.

Weekendy spędzam na Tweaku.pl, więc czasu mam pod dostatkiem. I bardzo chciałbym pomóc :wink:

Prosze , prosze , prosze :plum:

i nie jestem za blurpem :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a 2 miejsce cie zadowoli ?

bo wiesz, pierwsze już zarezerwowane.... 8)

J-A-J-O i sikor - dajcie znać czy doszły do was te przelewy na konto - klient płaci klient wymaga, i pamiętajcie, nie wystarczy miejsce na podium, ma być 1 :P :twisted: :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

INFORMACJA

Panowie, panie, na dowód, iż konkurs jest jak najbardziej poważny chciałem wam powiedzieć, że za zajęcie 1szego miejsca przewidziana jest nagroda materialna! Jednak nie spodziewajcie się nie wiadomo czego - prawdopodobnie będzie to jakiś cooler.

Za 2 kolejne miejsca jak już wspomniałem nagrodami będą teksty pod napisem "uczestnik" - narazie też dokładnie nie wiem jakie

Myśle że jak na pierwszy raz nagrody są całkiem przyzwoite, kto wie może w następnej odsłonie (jeżeli wogóle taka bedzie) będzie już cały komputer :lol: :lol: :lol:

PS. 40 zgłoszeń and caunting :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I to wszystko na żądanie tych dwóch typków: J-A-J-O i und3r.

O przepraszam. TYLKO na moje żadanie :lol: , J-A-J-O w to nie mieszaj, on jest niewinny :lol: - działalem z zaskoczenia:]

Panowie, panie, na dowód, iż konkurs jest jak najbardziej poważny chciałem wam powiedzieć, że za zajęcie 1szego miejsca przewidziana jest nagroda materialna! Jednak nie spodziewajcie się nie wiadomo czego - prawdopodobnie będzie to jakiś cooler.

8O

Zaraz, zaraz... Dlaczego ja nic o tym nie wiem?? Co to w ogóle ma być?! :lol: Mam nadzieje, że ktoś mi to wyjaśni ;)

Ps.

Mam świetny pomysł co do zasad konkursu, ale to bedzie niespodzianka ;) :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...